| pinkydoll a întrebat:

Pe 29 septembrie este ziua mamei mele și nu prea știu ce sa-i cumpăr. m-am gândit la flori dar în fiecare an i-am cumpărat ma gândeam la altceva... apropo am la dispoziție numai vreo 15 lei. va rog ajutați-ma cu ceva idei cât mai repede. dau fundita pentru. cea mai buna idee...plss

Răspuns Câştigător
| AaAaAaAaAaA a răspuns:

Un cadou ideal ar fi un medalion in forma de inima din lut modelat de tine, lung(si chiar daca nu la-r purta ar fi foarte incantata) impreuna cu o felicitare cu mult sclipici si paiete pe care sa scrie ceva foarte siropors sau cel mai bine o poezie compusa de tine (bineinteles ca facuta de tine felicitarea) funda?

11 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Cauta sa n-o superi deloc in acea zi.Cred ca un trandafir rosu imreuna cu dragostea ta vor fi de ajuns.De obicei mamele daca stiu ca ai lor copii sunt o.ca. cu scoala, sanatatea sunt super multumite.

| cosmina05 a răspuns:

Cred ca cel mai bine i-ai face o felicitare va ramane si ca amintire si nu prea ai nevoie de bani pentru asta.

| Jadis a răspuns:

Pai stii doar ca mamele nu vor cadouri de la copii lor. Tot ce isi doresc ele este ca tu (si sora sau fratele daca ai) sa fii cuminte si sa o asculti, sa nu o superi. Ea ar aprecia orice de la tine. Chiar daca nu ii iei cadou spune-i la multi ani celei mai bune mame din lume si etc... De 15 lei nu stiu daca poti lua ceva. Un buchet de flori costa mai mult, dar ai putea sa ii sumperi macar un trandafir si o felicitare foarte frumoasa, in care sa ii scrii cateva cuvinte frumoase. Daca poarta cerecei ii poti cumpara niste cercei dupa placul ei, pentru ca sunt si sub 15 lei. Daca ai avea mai mult de 15 lei sunt o multime de variante de cadouri. O sa ti le zic totusi: o rama de poze, un parfum pe placul ei, cercei sau un lant frumos, ceva decoratiuni: lumanari parfumate, o cana poate pictata frumos, o cutiuta de bijuterii, sau orice crezi tu ca are nevoie. La multi ani mamei tale happy>

| NoSwear a răspuns:

Sunt multe idei pentru a face un cadou, dar sunt mici probleme : Noi nu stim ce culori, sau ceea ce ii place mamei tale deci nu cred ca te putem ajuta. Ceea ce stiu este ca pentru ea trebuie sa fie o zi in care sa se relaxeze enorm! (Cateodata cadoul nu conteaza, ci mai mult gestul) Asa ca, poti sa decorezi casa cu "Happy Birthday! " peste tot, sa inviti cateva vecine.sau cativa prieteni, si un tort ar fi perfect ( nu te vei incadra in tort cu 15 lei, dar poti ruga niste prieteni sa iti faca unul, sau chiar sa cumperi tu ingrediente, si gata! ). Faci curatenie prin toata casa si cam atat. Ps. In schimb, daca iei flori, acelea nu vor tine mult. Mai bine faci cum ti-am explicat in randurile de mai sus, si te vei incadra in bani.

| Denii_9937 a răspuns:

15 lei hmm.nasol

eu am lucrat si i-am luat un inel d aur si un tort cu fata eilaughing

| ✿puffa✿ a răspuns:

Ce zici de un breloc sweety?
sau un tricou marfa
o felicitare frumoasa pe care sa nu o uite.
dar ai putea sa faci si tu ceva:
o cina frumoasa cu familia, sa te ocupi de toate, sa gatesti, sa speli vasele, sa pui niste flori sweety p masa, si un decor gen...acadele sau funditza.Inimioare sau cevatongue
Eu as face asta si cred ca mama ta va fi placut surprinsahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un camion cu bani, un munte de noroc si un sincer LA MULTI ANI!

| Adelyna_3827 a răspuns:

Din ce oras esti happy? Ptr ca aici in Tg-Jiu este un magazin in care apropate toate produsele sunt 15 lei! Si sunt noi si super misto lucrurile! Ma rog poate o felicitare...winking

| Hannelore a răspuns:

O cutie de bomboane pe langa el o felicitare cu o poezi!

Succesbig grin!

| Hannelore a răspuns:

Scuze am vrut sa scriu poeziebig grin

| pinkydoll explică:

Pana la urma mi-a venit o idee am facut o cutie de carton colorata i-am pus o funda iar in ea un medalion facut de mine cu o inimiara in care i-am pus un biletel ...si o sa-i mai cumpar un buchet de flori oricum multumesc mult pentru sfaturi