| Sorin888 a întrebat:

Pe aplicatiile astea de daiting nu-ti raspunde nimeni, foloseste cineva badoo, twoo? Am dat mesaje la cateva persuane si nici un raspuns de la nici una, sunt persoane reale. Am toate upgradarile livetime, cica sa gasesti prietena pe aplicatiile de daiting. Am vazut ca unele profiluri dispar dupa un timp.

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Toate site-urile de acest gen au ca prioritate, sa faca bani, nicidecum sa intermedieze relatii. Profile false si multe, poze "coafate" pe fotoshop, mesaje stereotipe date de catre animatori sau animatoare plictisiti, cam asta e atmosfera, iar in spatele acesteia bani incasati cu usurinta in baza credulitatii.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce ai scris in mesaje.

| Mopmop a răspuns:

Ca sa iti raspunda o persuana trebuie sa lucrezi la profil. Pui si tu poze cu hainele tale de duminica, poze fara pahar in mana.
Mai greu e daca cand ii scrii incepi cu "ce faci fa?".
Sau mai rau daca dupa cateva randuri ii trimiti poza cu "bijuteria".
Oricum nu te arata disperat. Stim ca esti insa nu arata asta!

| Dintrebare a răspuns:

Va trebui sa lucrezi un pic la abilitatile tale de socializare, incepand de la scrisul corect, pana la modul de abordare al fetelor. Unele profile dispar pentru ca persoana respectiva te sterge din lista cu compatibilitati.

| sebicns a răspuns:

Salut si eu am folosit aplicati precum bodo, twoo..etc si nu e nimic real singura app care chiar e reala ie conected2 o gasesti pe magazin play!

| Sorin888 explică:

Pe aplicatia asta iti raspunde persuanele astea

| Sorin888 explică:

Conected2 ce este de daiting merge sa agati