| Shukacu a întrebat:

Pe bune poate unu dintre cel mai ciudat lucru mi se intampla mie in familia mea.Parintii mei nu cumpara mancaruri sanatoase rare ori mai cumpara peste,carne,mere, etc.Cumpara numa prostii :-l nici nu tine cont vrea doar sa ma rasfete dar le-am explicat ca vreau sa mananc numai sanatos am renuntat la tot.
Cum sa-i conving ce sa le zic sa cumpere altceva sa se schimbe.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Doar nu iti baga in gura numai dulciuri, ai ciorba si felul 2 apoi cand vine desertu mananci putin acolo, daca e ceva ce nu-ti place il lasi pe masa si in timp vor sti ca vrei ceva fructa de mancat.

| stef112 a răspuns:

Ai cei mai tari parinti.LOL.:X

Răspuns utilizator avertizat
| Roxett a răspuns:

Nu poti sa ii impui cuiva sa se schimbe...da-le un exemplu, spune-le sa cumpere pentru tine mancarurile pe care le vrei tu; cu timpul o sa fie si ei obligati sa se conformeze noilor tale cerintewinking Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu faci cumparaturile cu ei?

| aleexuţ a răspuns:

Pai, vorbeste cu ei deschis. Spune-le ca mancarea pe care o cumpara ei nu este sanatoasa si ca ai prefera altfel de mancare. Incercati sa mergeti impreuna la cumpraturi, explica-le ca acea mancare e nesanatoasa si poate ajungeti la un compromis. Personal, mi se cam par ciudati parintii tai. Adica ai mei ma pun sa mananc mancare sanatoasa gen: ciorba, salate, peste... Plus ca fructele nu lipsesc din "meniu" niciodata. Incearca sa discuti cu parintii tai si fa-i sa inteleaga si preferintele tale. Succes!

| Amani a răspuns:

Poate nu stiu sa gateasca tongue

| ρinkie a răspuns:

Cam ciudat. Pe mine ma obliga sa mananc ceva sanatos si nu prea vreau, dar m-am obisnuit. Ce parinte ar cumpara asa ceva? Adica... inteleg, si ai mei mai cumpara cateodata mancaruri nesanatoase (gen mici) dar imi plac si mie, si cumparam asta foarte, foarte rar. Nu mai manca mancarea pe care ti-o dau, vor invata ei o data si o data. Bafta.

| XfashionX a răspuns:

Le spui parintilor ca te vei imbolnavi, te-a mai durut o data burta din cauza mancarurilor uscate ce le cumpara.

| Alexa204 a răspuns:

Eu spun, sa nu mai mananci nimic, spunand ca nu vrei, si cand te vor intreba dc nu mananci, le spui ca doresti mancare sanatoasa...