| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Pe cine iubiti cel mai mult pe lumea asta? Incep eu : pe mama mea :X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parintii mei si pe Dumnezeuwinkingnu trebuie sa uitam k El e Cel care ne-a creat si k datorita Lui avem tot ceea ce detinem in prezent. El este Cel care are grije de noi in afara de parinti. el ne-a sprijinit de cand am fost la sanul mamei noastre pana acum mari.Lui ii datoram totul.:X.in speranta ca ti-am putut fii de ajutor.:*:*:*:*

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sotul meu.

eileen
| eileen a răspuns:

Pe Dumnezeu in primul rand apoi pe iubitul meu.

| Dara a răspuns:

Fetita mea este este lumina ochilor mei!

tundenana
| tundenana a răspuns:

Pe fetita mea Carla... are 3 ani si este lumina ochilor mei, sensul vietii mele

| DenissaDeea a răspuns:

Persoana care este tot timpul langa mine, la durere si la bucurie, la bine la rau, ma sprijina si imi lumineaza viata.

| nicky a răspuns:

In primul rand pe fiul meu de1 an si 8 luni ROBERT, care este soarele si universul meu, in al doilea rand pe sotul meu.

| mariazet45 a răspuns:

In egala masura sotu si parintii mei, scuze nu pot sa aleg intre ei

Janina
| Janina a răspuns:

Nu pot face un ''top'' al celor pe care ii iubesc pentru ca toate persoanele apropiate mie imi sunt dragi si le iubesc, iar daca una din aceste persoane ar pati ceva as fi f trista.am mai pierdut un amic...si asta a durut f tare...deci I love everybody :*

| cribus a răspuns:

Pe copilasii mei care sunt totul pentru mine!

carla
| carla a răspuns:

Familia happy

| Ben. a răspuns:

Pe nevasta/mea.

| andreutz a răspuns:

Inca nu iubesc... dar cea mai apropiata fiinta este cel mai bun prieten...

| RamonaMn a răspuns:

Pe Dumnezeu pentru ca stiu ca ma vegheaza mereu si pe mama kiss

| ada a răspuns:

Mama mea este pe primul loc in viata mea, iar pe locul doi se situeaza actualul iubit, viitorul sot.

| N538961518 a răspuns:

Desigur...parintii mei.

| LittleZyzy a răspuns:

Pe mama, bineinteles, pana o sa am un copil.

| nebucadnetar a răspuns:

AS VREA CA SA VIN CU RASPUNSUL AL INTREBAREA TA CU UN CITAT DIN BIBLIE UNDE ISUS CHRISTOS NE DA RASPUNS :,, SA IUBESTI PE DOMNUL DUMNEZEUL TAU CU TOATA PUTEREA TA CU TOT SUFLETUL TAU SI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUTI ". Deci in concluzie in primul trebuie sa iubim pe DUMNEZEU iar dupa aceia pe aproapele nostru care poate fi oricine:copii, parinti si altii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand pe sora mea dupa care vine bunica, mama, tata si iubitul

| iuliand a răspuns:

Eu ma iubesc pe mine, si cred ca fiecare ar trebui sa se iubeasca mai intai pe el/ea inainte sa se aventureze in teritorii straine.