Nu exista o varsta anume. Drept dovada ce vezi prin presa, la toate varstele se casatoresc oamenii. Tineri, batrani, doar sa-si doreasca si se va realiza.
Sunt diverse cazuri... unii isi doresc sa fac acest pas si de la 18 ani, iar altii au 30 si ceva de ani si tot nu au de gand sa isi formeze o familie. Cele mai dese cazuri pe care le-am intalnit sunt intre 24 si 27.
Cine stie ce poate fi in mintea unui barbat
oricum cred ca de la 30 in sus, sau niciodata
Cand are o situatie destul de buna, o cariera, un viitor stralucit ca sa-i poata oferi totul familiei sale.
Depinde de tip, de educatia lui, de felul in care priveste el o relatie stabila, de planurile de viitor...
Cam pe la 30 sunt destul de maturi ca sa realizeze ca isi doresc cu advarat o famile.
Dupa cartea pe care o citesc (Ghidul femei independente de Jennifer Bawden) cam dupa 30 de ani sunt pregatiti pentru o relatie stabila care sa duca la casatorie. La acea varsta sunt deja realizati din punct de vedere profesional, au ce oferi si posibilitatea de a avea o familie... Intre 20 si 30 de ani incearca sa experimenteze cat mai mult. Si persoanele de 27-29 de ani pot avea o relatie stabila, dar ei inca nu ar pierde ocazia de a petrece ceva vreme "cu un vin bun si femei frumoase, pana sa se aseze".
Si eu cred ca depinde de la om la om. Dar cred ca este un factor foarte ajutator daca intalnesc o fata de care le plate foarte mult si care nu e de acord sa ajunga la relatie fizica decat dupa ce s-a trecut pe la starea civila. Altfel, traiesc mult si bine, ca primesc avantajele unei relatii fara a-si lua un angajament, si atunci de ce sa-si bata capul cu a se insura. Deci dupa mine pana cand fata pune punct relatiei daca se continua tot asa. Bineinteles exista si rescul de a-l pierde.
Pesoanele care se casatoresc in adolescenta au sanse mult mai mari sa fie nefericite si sa doreasca sa divorteze decat cele care se casatoresc ceva mai tarziu.cativa ani petrecuti ca adult tanar, celibatar, iti pot furniza o experienta pretioasa care te va maturiza mai mult si te va pregati mai bine pentru a fii un partener potrivit...