| Offfpain a întrebat:

Pe scurt:20 ani de relație din care 5ani căsătoriți, fără copii locuim in strainatate,casa proprie,cerc social restrâns! Eu fire mai deschisa,directă,impulsiva care a deținut mereu controlul in relatie, iar el mai inchis, linistit si calm.Comunicarea in pereche mereu a fost deficitară însă anii au trecut și nemulțumirile alaturi de certuri tot mai dese s-au acumulat si in ultimii 2 ani relația a fost destul de afectată.El e mereu pe telefon pe care consider ca il foloseste ca un scut sa stea departe de gura mea de a discuta!
Punctul culminant a fost într-o Seara cand i-am reproșat că mă deranjează f. tare folosirea telefonului in fiecare moment ca nu imi mai acorda atenția necesară și ca simt lipsa de afectiune din partea lui! El mereu cand il deranja ceva imi spunea nu mai fa aaa ca ai sa vezi tu voi pleca..ca ti-am dat totul ca mereu ti-am facut pe plac..etc
În acea seară probabil tot ce a tinut in el s-a adunat si a ales să folosească tăcerea ca răspuns! S-a ridicat si s-a mutat în altă camera si a continuat asa o saptamana fără să vorbească deloc cu mine fără să mâncăm împreună sau orice alt tip de contact! Era ca si cum nu existam!
Văzând ca nu pot comunica i-am last o scrisoare încercând să îi spun cum.ma simt si sa incercam sa rezolva situația.
Am reusit doar sa comunice putin spunând că nu mai se simte bine în relație ca nu mai simte ca la inceput si ca chiar s-a gândit să fie cu alta dar nu a facut-o!
Ca vrea liniște și eu nu îi mai ofer asta!
Apoi discutia s-a încheiat urmând o nouă saptamana in care doarme 8n continuare in cealalta camera si-a pus lucruri acolo. Singura diferenta e ca acum mai mâncăm împreună vb banalități si restul activităților separat gen el la plimbare singur sau iese la cafea cu prietenii ..eu la fel pe cealalta parte! Suntem ca 2 colegi de apartament!
Comportamentul lui ma face sa sufăr enorm si cateodata nu mai stiu ce sa cred despre omul cu care am trăit 20 ani.a mai trecut cineva prin asa ceva?
O va rog păreri de la bărbați as vrea in mod deosebit si ce ma sfătuiți..ca am ajuns la capătul puterilor!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si de ce nu divortati?
Decat sa va chinuiti, in continuare, unul pe altul mai bine va despartiti, mai ales ca nu aveti copii pe care sa-i traumatizeze divortul.

| 1onur a răspuns:

Avea pe alta de mult el! 10000%%%%% Dar nu știa cum să iasă la capăt cu situația așa că a făcut tot în așa fel ca tu sa cazi a fi "problema" în relație! și el "victima" cu rezervă asigurată (cealaltă femeie)

El dacă având o familie stă non stop pe telefon și are femei lui soția lui lângă el, era clar că conversa și cu cealaltă era doar o chestiune de timp pentru el, fiindcă? Navea de pierdut nimic el! Ori cu tine ori cu rezeva ( cealaltă femeie) avea să fie împreună cu ea!

Divorțeză de el! El a jucat la mai multe capete!

| darrio2007 a răspuns:

„impulsiva care a deținut mereu controlul in relatie, iar el mai inchis, linistit si calm".

Cred că asta spune totul.
Părere de bărbat căsătorit a doua oară.
Cam din același motiv.

| Kufu95 a răspuns:

Nu aveți copii, deci nu pot suferi din cauza divorțului, eu zic mai să o termini cu el decât să suferiți.