| Sara2 a întrebat:

Pe taticu meu cand eram eu mica l-au prins 3 hoti l-au batut f tare si i-a luat toti banii, de abia luase salariul, apoi l-a aruncat pe linia de tren, el s-a ridicat dupa ce au plecat aia si a venit acasa batut fara nici un ban, in seara asta cand a venit de la munca m-a apucat asa o tristete, si mi-am amintit fix acea faza, nu stiu mult timp o uitasem parca nici nu stiam de ea, cum pot trece peste acest moment? ma simt foarte deprimata imi vine sa plang {eu il iubesc foarte mult pe tata}

Răspuns Câştigător
| RagingZeus a răspuns:

Desigur ca iti iubesti tatal, si este foarte frumos ca iti pasa atat de mult de el. Sa nu ti se para curios ce am zis aici, pentru ca multi oameni nu isi apreciaza familia, parintii, asa cum ar trebui.
Oricum, ca sa treci peste ce s-a intamplat, ai putea sa il faci si pe el sa treaca peste. Chiar daca poate nu o arata, este foarte posibil ca la fiecare ocazie cand primeste salariul, sa se gandeasca la asta.

Deci iti sugerez sa ii arati ca il iubesti si sa ii arati ca te bucuri ca el este langa tine acum, cu sau fara acei bani de pe atunci. In primul rand conteaza sa fie familia bine, iar mai apoi ne gandim la pierderi.
Succes, ah si apropo, impresionanta poveste, mi-a facut placere sa citesc textul tau.

9 răspunsuri:
| jjeleu a răspuns:

Suna-l si spune-i ca-l iubesti desi este destul de greu sa spui asta
scuze gramatica laughing

| Candace a răspuns:

Bucura-te ca nu a trecut trenul pe atunci...si eu am momente din astea, dar ascult putina muzica si astept sa treaca.

| FreeLife a răspuns:

Asta tine de starea de spirit, e o imagine care te-a marcat nu cred ca poti uita de ea, dar incearca sa o ignori... trista povestea, te sustin! Capul sus mai sunt zile!

| Sburatorul a răspuns:

Eu unul nu am tata, dar cred ca ti-ar trece starea de tristete daca ati face impreuna ceva amuzant / placut. O plimbare micuta. bancuri. gasesti tu. big grin

| mgtow a răspuns:

Faptasii vor avea/sau au avut parte de ghinionul sa fie prinsi si ispasesc cativa ani de puscarie dar Dumnezeu se ocupa de ei oricum si nu vor scapa basma curata, a fost trecutul acum totul e bine capul sus.

| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Oribil! Mereu mi-a fost sila de oamenii asta-i care nu stiu ce inseamna sa castigi un ban cinstit. Gandeste ca asta a trecut...i se putea intampla oricui, nimeni nu e inchis intr-un glob de sticla( sa nu-l poata atinge nimeni). Tatal tau a avut puterea sa se ridice, sa mearga inainte, tatal tau a avut puterea sa treaca peste acest moment, tatal tau stie care o familie si ca trebuie sa se bucura de ea si de momentele frumoase patrecute cu ea. Gaseste o activitate distractive iar totul va disparea de la sine...si mai bine gaseste o activiatate distractiva de facut impreuna cu familie ta. Eu cel putin cred ca tatal tau e un luptator.

| harciog a răspuns:

Eu poate ma rugam citeodata sa i se intimple asa ceva si lui tata in speranta ca va lasa dreaku alcoolul pentru todeauna dar se intimpla tocmai invers.Auzeam prin sat ca l-a batut pe cutare si odata 3 insi.Nu mai aveam nici o speranta in directia asta.

| Simbolist a răspuns:

Foarte grea viata asta si prin multe lucruri trece omul din copilarie pana la "pensie". Si eu imi mai amintesc niste intamplari neplacute din copilarie si abia astept sa cresc mare sa pot pleca pe un varf de munte, intr-o cabana...sa am familia mea...si sa fie pace, liniste si armonie crying

| Carina16 a răspuns:

Da-i o imbratisare>big grin