Nu-ti mai pierde timpul cu ea. Aia nu-i relatie. Semnalele care vin din partea ei sunt clare: nu ii convine si nu ii place sa aiba in continuare relatie cu tine. Nu-i nicio problema. II spui: sa fii sanatoasa cucoana! apoi iti iei geamantanul si pleci. Tu ai o demnitate a ta. Nu esti un nimeni in drum, sa fii la cheremul nervilor altuia.
Trebuie sa comunici cu ea si sa iti clarificere daca o deranjezi, poate are nevoie sa vorbeasca lucruri noi cu tine, poate a patit ceva.
Incerca sa vorbesti deschis cu ea, bafta!
Peersoanele care se enerveaza din orice chair si din glume nu sunt suportabile, stiu cum e, daca nu ii convine ceva la tine spune-i ce anume, caracterele difera de la persoana la persoana daca nu va intelegeti mai bine cautai alta prietena care nu se enerveaza din orice lucru banal. Spre exemplu o intreb pe colga mea cat e ceasul ii zic si 45 se uita la ea la ceas si zice e si 46 si face un scandal monstru pe tema asta deci clar unii sunt ticniti de felul lor si nu ai ce le face.
Intreab-o de ce e asa, de ce e nervoasa cand vorbesti...
Poate vrea sa-ti zica ceva si nu stie cum.
Vorbeste deschis cu ea, poate sa iti zica orice, e iubita ta, nu?
Poate a patit ceva, tu trebuie sa stii totul.
Incerca sa o intrebi de ce tot se supara pe tine...Cred ca are ceva pe suflet care nu o lasa sa iti vorbeasca...Fii indrazneata!
Incearca sa discuti cu ea si sa o faci sa-ti spuna de ce o deranjezi... Daca nu functioneaza incearca sa pui un prieten sa o intrebe... Daca nu vrea sa coopereze insemna ca da semne ca ar vrea sa nu mai fiti prietene.
Parerea mea este ca trebuie sa discuti cu ea... sa o intrebi ce o deranjeaza si de ce si poate asa o sa puteti rezolva cumva. si intreab-o in asa fel incat sa nu se enerveze. spune-i si tu ca trebuie sa vb serios fara nervi...