anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe zi ce trece, observ la prietena mea lucruri care o deranjeaza la mine.
spre ex: recent am observat ca o deranjeaza ceva cand incep sa vorbesc mai mult decat de obicei sau mai mult decat ea. nu stiu daca e din cauza vocii mele, nu stiu daca sunt glumele pe care le fac sau e doar felul meu de a vorbii.
relatia are deja un an jumate si e mult mai stabila.
ce sa fac?
se enerveaza cand o intreb...(se enerveaza la orice de fapt laughing asa e ea)

9 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Nu-ti mai pierde timpul cu ea. Aia nu-i relatie. Semnalele care vin din partea ei sunt clare: nu ii convine si nu ii place sa aiba in continuare relatie cu tine. Nu-i nicio problema. II spui: sa fii sanatoasa cucoana! apoi iti iei geamantanul si pleci. Tu ai o demnitate a ta. Nu esti un nimeni in drum, sa fii la cheremul nervilor altuia.

| DenisaMetal a răspuns:

Trebuie sa comunici cu ea si sa iti clarificere daca o deranjezi, poate are nevoie sa vorbeasca lucruri noi cu tine, poate a patit ceva.
Incerca sa vorbesti deschis cu ea, bafta!

| AtateaConditii a răspuns:

Peersoanele care se enerveaza din orice chair si din glume nu sunt suportabile, stiu cum e, daca nu ii convine ceva la tine spune-i ce anume, caracterele difera de la persoana la persoana daca nu va intelegeti mai bine cautai alta prietena care nu se enerveaza din orice lucru banal. Spre exemplu o intreb pe colga mea cat e ceasul ii zic si 45 se uita la ea la ceas si zice e si 46 si face un scandal monstru pe tema asta deci clar unii sunt ticniti de felul lor si nu ai ce le face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca se enerveaza cand o intrebi, incearca sa NU mai faci ce o deranjeaza.
Nu mai vorbi mult si vezi ce reactie o sa aiba!

Trebuie sa lasi si tu de la tine.

Succes!

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Intreab-o de ce e asa, de ce e nervoasa cand vorbesti...
Poate vrea sa-ti zica ceva si nu stie cum.
Vorbeste deschis cu ea, poate sa iti zica orice, e iubita ta, nu?winking
Poate a patit ceva, tu trebuie sa stii totul.

| denymar a răspuns:

Incerca sa o intrebi de ce tot se supara pe tine...Cred ca are ceva pe suflet care nu o lasa sa iti vorbeasca...Fii indrazneata!

| AnonimGirll a răspuns:

Poate asa este ea. Incerca sa te obisnuiesti.Asa este intr-o relatie :-)

| Child a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea si sa o faci sa-ti spuna de ce o deranjezi... Daca nu functioneaza incearca sa pui un prieten sa o intrebe... Daca nu vrea sa coopereze insemna ca da semne ca ar vrea sa nu mai fiti prietene.

| madalinatatiana a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa discuti cu ea... sa o intrebi ce o deranjeaza si de ce si poate asa o sa puteti rezolva cumva. si intreab-o in asa fel incat sa nu se enerveze. spune-i si tu ca trebuie sa vb serios fara nervi...