| aura_3171 a întrebat:

Pentru a obtine ce imi doresc ce trebuie sa fac ca parinti sa imi indeplineasca dorintele?

11 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Pai depinde ce-ti doresti...

| valyutzu a răspuns:

Poy eu zic pentru inceput sa faci putina treaba ce zic ei si dupa le spui ca vrei si u ceva daca pot sa iti ia si dupa...

| elena a răspuns:

Daca ai dorinte materiale prea mari care depasesc nivelul bugetului familiei, poti sa stai si in cap, ca n-o sa ti de indeplineasca niciodata...asa ca analizeaza daca ti se poate indeplini dorinta si atunci fa-le parintilor pe plac/ce-ti cer sa faci/, sunt sigura ca ceva rau n-o sa-ti ceara.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca iti doresti ceva foarte mult trebuie sa lupti pentru acel lucru...adica sa-ti aduci intr-un fel contributia la realizarea dorintei tale... Poate parintii tai nu au suficienti bani pentru visul tau...Bine ar fi sa stii daca visul tau este realizabil, stiind starea materiala a familiei... Daca dorinta ta este posibila, atunci arata-le alor tai ca meriti ceea ce-ti doresti prin faptele tale...NIMIC NU ESTE GRATIS! In primul rand trebuie sa-ti respecti parintii si sa-i ajuti cat poti tu...sigur vor aprecia comportamentul tau si nu vor spune nu...chiar daca necesita un efort din partea lor! Succes!

| sorin a răspuns:

Incearca sa iti indeplinesti singura dorintele prin munca si atingerea unor inalte scopuriwinking

nony
| nony a răspuns:

Sa prinzi pestisorul de aur.winking

| jedi_7867 a răspuns:

Trebuie sa demonstrezi ca esti o persoana responsabila.
Cand parintii tai vor intelege ca stii sa-ti gestionezi viata si ca dorintele pe care le ai sunt alese in urma unei gandiri rationale nu in urma unui moft de moment, cererile tale vor avea mult mai multa greutate. E posibil sa nu fie implinite datorita altor factori DAR daca asa nu reusesti, altcumva nu cred ca vei putea.

Ai mai putea sa le implinesti daca esti dispusa sa platesti preturi foarte ridicate pentru ele. Nerecomandabil.

| damav a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa faci tot ce poti pentru parintii tai, indiferent de ce iti doresti si sunt convinsa ca ei stiu ce iti doresti si in masura posibilitatilor iti vor indeplini toate dorintele

| Linda a răspuns:

Parerea mea ca tu trebuie sa muncesti sa iti implinesti dorintele, nu e corect sa-i fortezi pe parintii tai sa-ti dea ceva ce ei nu vor. Asadar cheia este munca ta.

| DeeDee_1261 a răspuns:

Eu ai bat la cap pana zic DA!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie obligatoriu sa ti le indeplineasca parinti tai