Eu cred ca discutiile fata in fata nu se compara cu cele de pe mess...si cine mai stie, poate chiar are treaba sau efectiv nu are chef sa mai scrie. Asa faceam si eu. Stii ca la un momendat discutiile purtate pe mess devin plictisitoare, cat ai scrie tu pe mess 30 de minute, in discutiile face to face in 5 minute e gata tot. Sper sa iti fie de folos.
Poate chiar e ocupat la pc, sau poate preferă să îţi vorbească în faţă, direct. Nu lua aşa în serios comportamentul lui "virtual", că de multe ori (aşa cum ai spus şi tu) e total diferit de cel din viaţa reală. Sapă mai adânc, vezi cum se comportă în general, pune-ţi întrebări abia după ce observi o atitudine diferită sau un comportament ciudat faţă de tine ŞI în viaţa reală.
Şi nu uita: messengerul e limitat la comunicare verbală şi atât. Viaţa reală nu e limitată de nimic, şi-n plus, subiectele de discuţie apar mult mai uşor.
Apropo, dacă el nu mai deschide conversaţii, deschide-le tu, şi dacă vezi că nu-ţi răspunde aşa cum a făcut-o înainte, întreabă-l dacă e ocupat, şi de ce nu-ţi răspunde cum o făcea mai demult.
Poate fi ocupat, poate nu are chef, poate nu e interesat, poate nu mai stie ce sa zica? Sunt multe posibilitati, nu prea avem cum ajuta avand in vedere ca nu il cunoastem. Doar intreaba-l de ce nu zice nimic, vorbeste cu el despre asta fata in fata, cand nu poate "iesi" ; intreaba-l tot ce te intereseaza, ca iti raspunde el singur, nu ai nevoie de noi pentru asta
Fiecare om mai are si zile rele.Asteapta si tu vreo saptamana doua si daca tot asa se comporta pe mess intalnitiva in oras si dati cartile pe fata poate asa te lamuresti.Bafta!
Poate si-a gasit pe cineva.
Sau poate nu iti da importanta, doreste sa te faca sa 'umbli' dupa el.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?!
Mda.asa facem majoritatea. Indiferenta, Lorena. vrea sa vada daca simti ceva pentru. el SAU a gasit alta.Bafta
Poate si-a gasit pe altcineva si iy intra pe id persoana aceia,sau pote i-a aflat altcineva parola de la id si el nu stie, intreaba-l daca iy stie altcineva arola de la id, pote atuncib afli de ce nu v uneori cu tine. Sper ca te-am ajutat.Da si tu o funda.
Si eu sunt nervoasa cateodata ca nu imi merge PC-ul si pe mess mai scriu,,am treaba'' sau,,DND! '' adica stii ce stresant e sa ti se blocheze calculatorul si cand reusesti si tu sa faci ceva apare:,,buzz!'' ce faci? tu te enervezi si o ei de la capat, sau poate are teme multe, lectii, ceva teze si pur si simplu foloseste netul ca sa studieze...ar trebuii sa il intrebi, ar fi cel mai bine!
Eu zic ca el e rusinos.eu cand intalnesc o fata frumoasa de obicei vorbesc cu ea si apoi ma rusinez crezand ca are priete nsau din astea.dar intraba-l poate te ingrijorezi degeaba!
Sau nu prea cred ce zic ceilalti. Asa faceam si eu cu o prietena, din cauza ca este gelos ca tu nu il placi sau l-ai ranit in suflet. Si da eram gelos, dar in fine nu vreau sa va pictisesc.Se simte lipsit de speranta. Sper ca te-am ajutat
Pa, pa