| maddy09 a întrebat:

Pentru baieti:Ce va artege la o fata? Cum trebuie sa fie ea? si Cum priviti voi o relatie ca pe ceva serios sau ceva neimportant? .ca sa vad si eu cum ganditi voi... thinking si parerea fetelor ma intereseaza.

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

Eu iti spun mai simplu...eu iti spun ce nu ma atrage (am mai spus de cateva ori)
1. Fetele care injura...
2Fetele care beau peste masura (betivancele)
3Fetele care se cred superioare celorlalte (si nu sunt)

Acum fizic... mie imi plac blondele cu ochi inchisi la culoare...

Conteaza foarte mult sa fie desteapta si feminina...

11 răspunsuri:
| adrianhasde a răspuns:

La o fata ma atrage in primul rand: ochii si parul si dupa aceea aspectul fizic, in general trebuie sa fie si frumoasa si desteapta pentru mine. Pentru mine o relatie cu o fata o consider prioritara, nu sunt genul colectionar de relatii de-o noapte.

| Cryssy a răspuns:

Parerea fetelor.despre baieti? ce ma atrage la un baiat? sper ca la asta te-ai referit. O sa iti spun. Eu la un baiat ador ochii. Pentru ca ochii nu mint niciodata... Iar in general, un baiat trebuie sa fie respectos, intelegator, sa stie sa asculte o fata cand are ceva de zis si sa o sfatuiasca atunci cand are probeleme, si sa fie iubitor. ...Si prefer relatiile serioase. Atunci cand ma aflu intr-o relatie ma implic foarte mult.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Ce m-ar trage la un baiat
-sinceritatea
-respectul
Degeaba e frumos daca nu e respectos nu stie sa asculte o fata
Ce m-ar atrage cred ca zambetul chiar daca nu ar fi el destul de frumos cu un zambet se rezolva totul

| paul0013 a răspuns:

In primul rand sa arate bine, dar sa ma pot intelege cu ea(sa ma poata intelege si ea pe mine si eu pe ea), sa nu fumeze...sa nu fie prea ''rebela'' sa nu ma ''sufoce''...

| NomberOne a răspuns:

Daca va iubitzi reciproc totul este foarte ok

| maddy09 explică:

...atunci ce ar trebui sa faca o fata ca un baiat sa o placa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca barbatii sunt atrasi de fetele naturale, amuzante, binedispuse, ingrijite, educate, finute, inteligente...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nekane-tu chiar vrei sa ramanem burlaci? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@enigma...pai ce treaba am eu cu burlacia voastra? laughing mi-am dat si eu cu presupusul, cam asta am invatat eu pana acum de la barbati...acum,daca tu nu esti pretentios si ti-e frica de burlacie...treaba ta laughing

| DyanaLove a răspuns:

Daca si parerea fetelor te intereseaza...atunci iti spun ca mie la un baiat cel mai mult conteaza ochii si aspectul fizic uneori, dar baieti in general cu ochii negri sau albastri sunt cei mai draguti din punctul meu de vedere:X

| yoli_6574 a răspuns:

Baietii se uita la tate curlaughing...sincer si eu daca as fi baiat tot la asta mas uita.si dupa sani si fund la fata. apoi la caracter...sa nu injure in primul rand si sa nu bea