Vreau ca prietena mea sa nu se creada perfecta. Ma intereseaza femeile, nu papusile.
Toti vor asta pana isi dau ei seama ca la alea nu au sanse si se resemneaza sau pana ii loveste cupidon si se indragostesc de o fata simpla, total diferita de fata visurilor lui.
Nu! Din punctul meu de vedere, nu conteaza aspectul fizic asa mult.Doar sa fie a cea scantie sa te faca sa te indragostesti doar ataTPa, pa
Tu ce crezi daca eu as avea o papusa doar ca egoista, zgarcita, si rea.Tu ce crezi mai stau cu ea? Baieti nu sunt prea mult cu, corpul.Ci cu sufletul.
Sincer nu.eu cand imi aleg o prietena fara sa ma intereseze sa fie foto model, nici uruta urata.dar ori cum cel mai mult conteaza personalitatea ei si daca tie iti place de ea ca persoana nu ca corp. daca iti place si ca corp si personalitate e superrrr.
Poi.la mine pe primul loc e simplitatea si naturaletea.Perfect nu poate fi nimeni, deci asta se exclude.Un corp superb? asta conteaza cel mai putin pentru mine, totusi as prefera sa fie slabuta.Cat despre fata de papusa, la fel conteaza mai putin, dar depinde de consideratiile fiecaruia(gusturile nu se discuta).Ce conteaza cel mai mult e personalitatea ei si bunatatea sufletului, daca ea are un suflet mare si bun atunci te indragostesti de sufletul ei, si uite asa in ochii tai o sa aiba toate calitatile ce le ai spus tu.
Ei multi baieti vor asta...eu insa sunt mai diferit... vreau si ceva in interior, un suflet bun, si simt al umorului eu am spus ce fata imi place mie.dar iti dai seama ca nu o sa iesi cu o grasutza cu ochelari deci trebuie si ceva barbie
Poate uni doresc si asa ceva dar sti cum se spune fetele cele mai frumose nu sunt de multe ori si inteligente mai bine una mai potrivita nu urata in draci dar care stie cate ceva sau poate de toate
Nu neaparat sa fie fotomodel sau perfecta pentru ca nu prea gasesti asa ceva iar cele care sunt asa au fite in cap. O femeie nu stai cu ea pentru cum arata la exterior doar ci si pentru cum e in interior adica sufletul ei. degeaba e frumoasa daca e cu tine si pe la spate cu fara numar. trebuie sa sa fie atractia aia dar asta depinde de la om la om