| alexeanca a întrebat:

Pentru ca TPU e o mare familie ar trebui sa ne sarbatorim membrii ei asa cum se cuvine.Tocmai am aflat, datorita unei alte intrebari puse aici, ca un important membru al familiei TPU si anume ioandelasal, isi sarbatoreste azi ziua de nastere. Ii doresc un calduros La multi ani si sunt convinsa ca multi dintre voi ar vrea sa ii adreseze acelasi lucru.La multi ani ioadelasal!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Frumoasa veste. Cred ca nimic nu e mai frumos decat sentimentul de apartenenta si odata cu el si celebrarea. Ioandelasal este un membru de vaza al comunitatii noastre. Hai sa -l cinstim cum trebuie. Eu ii urez numai bine si o viata plina de fericiri. La multi ani, prietene!

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Multumesc alexeanca pentru gestul tau si multumesc tuturor pentru urari, sunt emotionat si onorat de gestul vostru. Va doresc si eu toate cele bune si numai bine!

NOname
| NOname a răspuns:

La multi ani, @ioandelasal! Iti doresc numai si numai bine!

El este unul dintre cei mai inteligenti, echilibrati, sufletisti, educati, activi... utilizatori ai site-ului. Respect!
@alexeanca, multumesc pentru aceasta postare! Datorita tie noi am putut sa aflat, ca astazi un memru important al familiei noastre isi sarbatoreste ziua, si am avut ocazia sa-l felicitam, asa cum se cuvine. Numai bine!

P. P. S. La multi ani si tuturor romanilor!

| JeSa a răspuns:

Frumos! E nascut pe 1 Decembrie, sarbatoarea nationala a romanilor.
Cu ocazia aceasta, ii transmit: un sincer La multi ani! Sa fie sanatos si fericit!

| pisoias a răspuns:

Ii urez ca tot ce este bun si frumos sa-i fie mereu in preajma iar cele rele sa fie departe de el pentru totdeauna.La multi ani.

| tyana a răspuns:

La multi ani si multa sanatate ii doresc! Si multumiri pentru activitatea ce o desfasoara aici!

| Nicoleta a răspuns:

La multi ani !

| aliyna a răspuns:

La multi ani!

| alexeanca explică:

@ioandelasal cu multa placere! Noi iti multumim pentru raspunsurile si activitatea ta de aici.

| angeltyo a răspuns:

La multi multi ani!happy

| CrySsa_4535 a răspuns:

La multi ani ioadelasal!

| Mariinaa a răspuns:

Ii doresc si eu un calduros La multi ani, si Sarbatori Fericite!
LA MULTI ANI @ioadelasal!
pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa traiesti mai rumane.sa traim cu totii.bafta, naroc si sanatate.