Merita sa traiesti pentru senzatia aceea, pe care o ai in unele dimineti, ca urmeaza o zi in care poti face orice, ca poti muta muntii din loc, pentru aerul proaspat care iti intra pe geam si pentru lenea care te tine tintuit in pat. Merita sa traiesti pentru faptul ca stii ca este nevoie de tine, ca ai un loc al tau, ca esti o mica parte dintr-un intreg, fara de care intregul nu ar mai fi la fel, pentru ca stii ca poti sa fii un strop de lumina intr-o lume care se inversuneaza spre intunecare, pentru ca poti aduce rasul, pentru ca poti pune intrebari grele si cu nemiluita ( )...
Merita sa traiesti pentru simplul fapt ca ti s-a oferit sansa extraordinara de a te fi nascut...
Stiu ca cei indurerati nu imi vor da dreptate... Pentru ei, asta este o teorie inaplicabila... Lor le spun ca merita sa traiesti din ratiuni care, noua, probabil, ne scapa... Vedem gradina vietii printre ulucile gardului, iar daca ceea ce vedem nu este tocmai ce ne place, putem sa ne dam doi pasi intr-o parte... si sa privim din nou...
Merita sa traiesti in primul rand pentru tine, pentu a lasa ceva in urma trecerii rale pa pamant. Merita sa traiesti pentru cei dragi, pentru familie si prieteni. Merita sa traiesti pentru viitor. Orice lucru bun pe care il faci ramane undeva si imbogateste viitorul.
Mie mi se pare suficient sa traiesc pentru bucuria de a trai. De a descoperi viata.
Nu i-as spune lucruri... eu i-as spune pentru ce sau cine traim... eu traiesc pentru ca sa imi pot duce visele la bun sfarsit, traiesc pentru fetita de 3 ani care are nevoie de mine si normal pentru familia mea care este minunata asa cum e...
Eu cred ca merita toata greutatea si suferinta pe care esti nevoit sa o induri daca poti privi chipul copilasului tauMie mi se pare un vis sa pot avea un copil, iubesc copiii foarte mult...nici nu stie dragul de el cata dragostea il va inconjura cand se va hotari sa vina pe lume
Merita sa traiesti pentru niste idealuri care ti le propui singur in viata la un moment dat.eu asa vad viata...de exemplu, eu in momentu de fata traiesc doar ca sa ma simt eu bine...adica sa ma distrez cu prietenii, sa calatoresc prin tara, sa imi fac orice moft, la orice ora.
It’s not the number of breaths we take, it is the number of moments that take our breath away
Pt multe lucruri:copii, sot, iubit, pentru tine. viata e prea frumoasa ca sa mori.
Pentru familie in primul rand. In al doilea pentru cariera. Iar in al treilea pentru a-ti ajuta prietenii.
In primul rand merita sa traiesti pentru Dumnezeu pentru ca el a facut ca tu sa te nasti. Apoi merita sa traiesti pentru cei dragi, pentru tine insuti si pentru toate lucrurile frumoase.