Doamne ce scumpa trebuie sa fi fost.Eu am o fetita de 2 anisori si o inregistrez mai tot timpul caci e tare nazdravana si ne face sa radem mai tot timpul. E o bucurie si veselie in casa datorita ei si absolut lumea se invarte in jurul ei.Ca sa va dau o mana de ajutor ii puteti spune ca florilor le este sete si din cer cade apa pentru a le satura asa cum ei ii este sete si dvs ii dati apa.si ploaie se opreste atunci cand floricelele se satura de baut
Incearca sa te obisnuiesti, si sa fii pregatita, pentru ca e etapa in care, pana pe la 5 ani, va ajunge sa puna intre 2-500 de intrebari zinic! Cititi carti pentru parinti, ca sa fiti apti! Success!
Sa-ti traiasca fetita - imi amintesc perioada asta - atunci fiica mea a vrut o "fratioara". O tinea mortis. I-am explicat ca eu nu pot pentru ca sunt bolnava... si asta a inteles - dar imediat a raspuns - pai mama m-ai facut pe mine, sa faca si tata un copil
In privinta ploii sa stii ca in general daca atunci cand e seceta mare ii arati cat de crapat e pamantul, cat de aspru si uscat e - si apoi dupa ploaie ii arati acelasi lucru - o sa-si dea seama.
Oricum ma gandesc ca n-o s-o tina mult. O sa treaca la alta intrebare care o sa o munceasca.
Sa creasca mare si sa te bucuri de ea. Sa fiti sanatosi
Daaa! Tati i-a spus ca e buna ploaia pentru ca asa pot creste florile, ea fiind mare iubitoare de flori! A acceptat explicatia, pentru vreo... 5 minute si dupa aceea a luat-o de la capat Mami, de ce face ploaia zgomot? (afara tuna si fulgera de mama focului). Nu prea merge cu explicatiile savante pentru ca are doar 3 ani si nu intelege si nici explicatiile banale nu o multumesc, daca nu-i place raspunsul ma piseaza cu aceeasi intrebare pana ma aduce in pragul disperarii
Si intr-adevar, toate baltile sunt ale ei pe mine ma distreaza, dar sotul meu e exasperat
Va multumesc, mi-au placut toate raspunsurile si mi-au folosit!
Psiho, citim carti despre educatia copiilor de cand o asteptam sa vina pe lume, dar are momente cand ne ia pe nepregatite! Are o imaginatie... extrordinara! Dar presupun ca toti sunt asa! Multumesc mult pentru incurajari! 500? Uff!
Multumesc Zazu si Rroxi pentru povestile despre copiii vostri! M-au amuzat teribil! Eu oricum ma distrez pe seama fetitei mele, are niste "probleme" domineule! Cu mancarea e mai "light" in perioada asta, dar mozoleste toate jucariile, bineinteles ca fiecare are o alta intrebuintare decat cea initiala... O piesa de lego e ciocolata, ne serveste pe toti cu o ceasca de cafea (normal ca n-are nimic in cana!), iar mai acum doua zile a venit la mine cu o piesa de puzzle (era mozolita rau) si mi-a spus ca e "deicioasa plazitula"
Cu ploaia a inteles ea cumva care e treaba, sotul meu a fost in postura de profesor. A asociat tunetele cu ploaia si cu statul in casa!
Si eu am o fetita de trei ani. Uneori chiar daca ii dau un raspuns cu care peste cateva zile va fi multumita, pe moment, repeta intrebarea la nesfarsit. Cred ca ii place pur si simplu sa se auda vorbind. Da, si este cu 100 de de ce uri...asta e varsta
Eu i-as explica importanta ploii. I-as spune ca acea ploaie ajuta fructele si legumele sa creasca... Ca ea sa se poata hrani... Probabil as alege si un fruct care stiu ca-i place...
Pai tu vrei sa se umple baltoacele pe unde poate sa topaie si sa bata cu palmutele!
Enciclopedia pentru cei mici
enciclopedia pentru mici... si bunici
in aceste carti gasesti tot ce intereseaza un pui de om
Bebe meu are 8luni jumate. a inceput sa stea in pozitia de'a bush si asa o vezi toata ziua.cu fundu'n sus
Buna! Ii poti spune ca oamenii nu au cum sa opreasca ploaia...doar doamne doamne poate.Si oricum datorita ploii cresc fructele si legumele care o ajuta pe ea sa creasca.
Din cauza caldurii care a fost avem nevoie acum de ploaie pentru a se face fructele si legumele....sa avem ce papa
Noi nu avem cum sa oprim ploaia, doar Doamne Doamne poate.
Povestire reala:
O fetita de 4 ani trebuia convinsa sa doarma singura in camera ei, in patutul ei. Contraargumentul ei a fost: daca eu asa de mica trebuie sa dorm singura, voi 2 (parintii) sunteti oameni mari...de ce trebuie sa dormiti impreuna?
tare nu?
DinuEu întreabă: