| simpleBoy a întrebat:

Pentru cei care mi-au raspuns la intrebare cu cu baiatul care se dadea la prietena mea(in special si pentru alti) daca el zice ceva de genu ca asta e o tara libera si nu accepta sa o lase in pace ce fac? Funda+vot

Răspuns Câştigător
| Helăăău a răspuns:

Spune`i prietenei tale sa nu`i mai dea atentie si daca intr-adevar tine la tine sa nu-l mai bage`n seama. Daca nu, inseamna ca nu`i pasa, decii eu i`as da papucii happy
succestongue

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Spune-i ca si intr-o tara libera hartuirea sexuala este o infractiune si se pedepseste prin lege.
Cel mai bine este insa sa-l ignorati amandoi, atata vreme cat el nu depaseste limita.

| RXN a răspuns:

Si prietena ta ce face? Daca ea e indiferenta la avansurile lui, te respecta si continua relatia cu tine, e cat se poate de in regula.Incearca sa vorbesti cu prietena ta, ii explici ce si cum, iar pe el lasa-l, nu are rost sa-ti mai bati capul daca nu intelege.

| Aysa19 a răspuns:

Pff pai e urat atunci...trebuie sa o lasi pe ea sa reactioneze, asa iti va dovedii si dragostea poate daca ea ii va spune CLAR ca nu vrea atunci el are orgoliul si o lasa!

| StefanS a răspuns:

Lasa-l balta ca nu merita sa iti bati capul. Afla-ti alt prieten.

| mabytza a răspuns:

Ori il lasi balta... ori cocheteaza si tu cu un baiat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii arati o lectie de anatomie, disectia gatului(ii dai la beregatalaughing )

| Fllorence a răspuns:

Prefate ca nu nu`ti pasa ce ziceeee

Si uita`te cum se poarta si prietena ta cu el ca sa vezi daca iti este cu adevarat PRIETENA

happy