| LuS[z] a întrebat:

Pentru cei care nu mai sunt implicati intr-o relatie..de cat timp nu mai sunteti si cat mai aveti de gand sa ramaneti la fel ca acum?
La mine mai e un pic si se face un an...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au fost ani in care n-am avut nici un chef de o relatie, nu esti prima.

12 răspunsuri:
| lifeForJesus a răspuns:

Deocamdata e bine asa...sant dezamagit!

| sHock a răspuns:

Prieten nu mai am de 1 luna si ceva.
Si momentan nu mai vreau fiindca vreau sa-mi vad linistita de scoala!
happy

| Aries90 a răspuns:

@ sHock. Eu sunt cam in aceeasi situatsie. Plus ca am fost dezamagita si vreau sa profit putin de " libertate ". Nu caut un prieten. Daca va fi sa fie, voi vedea atunci laughing

| deleuandrei a răspuns:

Nus implicat timp de doua saptamini dar sper sami gasesc alta... caci singur nu e binelaughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

1 an si ceva. Am mai fost niste chestii, dar nu am simtit nimic pentru respectivele.
Ce am de gand? Sa ma ocup de cariera, iar de voi da peste una care sa ma placa si sa o plac... My luck!

| xibalba a răspuns:

Relatie ai doar atunci cand gasesti persoana potrivita. E inutil sa incepi o relatie doar de dragul de a incepe ceva, fara sa tii la persoana respectiva. Si pana apare cineva care sa fie pe placul tau, e oarecum logic sa fii singura. Daca as fi singura, nu mi-as pune in gand sa fiu cu cineva sau sa nu fiu. Pur si simplu... se intampla sa fii singura, relatiile nu se programeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Îți dau o veste descurajantă: nu ești pe cale de dispariție.
Nu dispera, după furtună vine soare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sufleteste, nu mai sunt implicata de aproximativ... 2 ani, fizic de... 2 saptamani laughing Cat mai am de gand sa raman? Pana la adanci batraneti happy

| alessyca a răspuns:

Poi de 1 luna
momentan mi-e bine, adica mi-am facut un program de activitati si sunt toata ziua ocupata
da o sa raman singura pana o sa ma caute iarlaughing sau pana gasesc pe altu'
am sta si eu un an pe bara si cand imi pierdusem orice speranta pam-pam s-a intamplatlaughing sa apara "fat-frumos cu corn in frunte"laughing care a fost un dezastru mai mare decat cel din fata luitongue

| bittersweet a răspuns:

Eu sunt singura de aproape 5 luni. si ma simt bine. nici nu ma chinui sa caut pe cineva pentru ca de obicei vine cand te astepti mai putin.
si oricum, acum sunt cls 12-a, nu cred ca o sa am foarte mult timp pentru cineva. de abia o sa mai am pentru mine happy

| Catalin970 a răspuns:

Poti incepe sa-ti cauti pe cineva pentru ca nu poti ramane singura toata viata. Poti sa reincepi din nou daca nu era o relatie seroasa.

| Linda a răspuns:

Eu in perioada 18-22 ani, cam 1, 5 ani am fost in relatie si 2, 5 ani am fost singura. La 22 de ani am devenit prietena cu sotul meu de acum si la 23, 5 m-am casatorit. Intre perioada 13 si 18 am fost prietena cu un baiat (de la 17) dar doar in vacante si el era foarte indragostit dar eu nu. Ca si concluzie din 10, 5 ani dinainte de casatorie 4, 5 ani am fost in relatie (toate platonice) si 6 ani singura. (fragmentat)