Da...sunt vanzatoare care se cred mai presus decat unii oameni.am mers si eu intr-un magazin si ma uitam la o rochita...si vine o vanzatoare si ma intreaba daca am bani sa cumpar rochita nesimtire multa
Pe la mine pe aici.prin zona bacaului...Cristina parca se chema magazinul. in general vanzatoarele din mall se cred cele mai la moda tipe si au niste fite in ele
Da, am cumparat un aparat pentru prins tantari, care in momentul cand i-am dat drumul, nu s-a intamplat nimic. m-am intors la magazinul respectiv din zona pietii care dupa produsele de pe raft arata un magazin bun, vanzatoarea nu a vrut sa imi dea banii inapoi, in momentul cand am declarat ca voi merge la protectia consumatorului, s-a rezolvat problema. Eu nu sunt din Bacau dar am rude in acest oras si le vizitez destul de des.
Sau.esti imbracat prea saracacios si isi zic ceva de genul:" uitel si pe'asta...nare un ban in buzunar si vine in mall doar sa se uite"
Ai dreptate, multi din cei care lucreaza sa spunem in folosul consumatorilor au uitat de unde au plecat si cel mai important ca sunt si ei tot consumatori.
Ar trebui sa se ia exemplu Italiei care doreste instituirea unei legi prin care consumatorii sa votezi cum s-au comportat cu ei functionarii publici. Nu strica nimanui sa fie cat se poate de civilizat si amabil.
Si eu am avut acest gen de "episoade" sa le spun in care vanzatoarea vorbea urat cu cei care treceau pe la casa ei. Nu este frumos sa vezi cum anumite persoane se lasa prada problemelor cu care se confrunta si se razbuna pe altele.
Buna.
Poi Arena Mall au cele mai scumpe preturi, am mers si eu si ma oftica la culme cand vine imediat si te intreaba dori-ti sa o cumparati, eu zi intai ma uit apoi decid.Bte poienitza esti din Bacau, poate ma ajuti la fac FREE HUGS LA BACAU, DUMINICA VIITOARE, astept 1 mesaj de la tine.
Daca nu ma insel cred ca intr-un magazin Prada, am vazut o rochie superba dar uitandu-ma mai bine am observat ca era rupta, si i-am zis vanzatoarei ca nu cumpar asa ceva. mi-a tras o privire de genul "dupa ce ca esti sarca mai ai si pretentii" si mi-a zis ca mi-o reduce. nu am cumparat-o deoarece daca as fi cusut-o nu ar mai fi intarat pe mine. ps: am fost canad erau reduceri, sa nu zica lumea ca sunt pitzipoanca
@cata008: in ochii vanzatoarelor probabil paream saraca, dar in ochii celoralalti eram un om obisnuit
Salut Bacaul!, asa este in afara faptului ca se uita urat is si cu gura mare, is nemanierate, pacat!, Pa, pa!, ps. ele nu trebuiesc sa uite de zicala "clientul e stapanul nostru"!, Numai bine, pa!
"spanchie". cuvantul asta il folosesc si eu ...pai.vanzatoarea o vrut sa iti ofere ajutorul ei ))))
@ Nimeni alta... Nu cred ca a vrut sa imi ofere ajutorul ei, la cat de urat se uita, mai degraba credea ca poate vreau sa fur ceva, si de aceea a si spus ce un ton urat "cauti ceva anume?"
Plus ca nu trebuia sa vorbeasca la pertu cu mine... chiar daca poate avem aceeasi varsta.
Am descoperit un site al mallului ARENA din Bacau, in care putem sa facem mici reclamatii despre vanzatoarele care nu s-au comportat adecvat cu noi. Intrati aici http://arenamall.blog.com
Mie nu mi sa mai intamplat.Isi prea ocupate sa-i arate lu maicamea faine de firma si pana la urma maicamea nu cumpara nimic
Amyhotgirl, de obicei cu femeile mai in varsta, mame - bunicute, ele nu se comporta urat, dar cu cele de varsta noastra... mamaaa, parca e o concurenta intre noi si ele. ) Plus ca nu prea le convine ca cele de varsta noastra sa fie "stapanele" lor; stiti voi "Clientul, stapanul nostru" )