Ma plimb pana la urma cu el in fusta care e problema.Nu are ce sa se vada intr-adevar se va ridica fusta tare mult dar dc sa pierd ocazia de a ma plimba cu baiatu de care imi place doar pentru o simpla fusta o dau naibi si de rusine gasesc eu un mod de a ma pune pe bicicleta astfel incat sa nu se vada nimic,
Accepti invitatia. De ce? Pentru ca nu-i frumos sa refuzi omul fara vreun pretext palpabil.
Daca ai o fusta scurta si stramta(scurta rau) am dubii ca te invita careva la plimbare cu bicicleta ))))daca e doar scurta se poate baiatul merge langa tine n are ce chestii sa ti se vada decat daca nu vrei sa se vada
Daca ai fusta stramta si scurta categoric nu ai cum, e imposibil sa te urci pe bicicleta intr'o astfel de tinuta fara sa ti se vada...niste chestii. In schimb, daca ai fusta vaporoasa, de vara si cu putin noroc macar pana la genunchi de ce nu? Te duci la cycling linistita.
Ii spui ca tu in acel moment nu poti deoarece esti in fusta, daca vrea sa mergeti altundeva, cu rolele poate sau... a 2a zi!
succes
Mergi pe unul din cadre sau ceva in genu.stay cat mai chircita daca trebuie neaparat sa mergi u cu bicla categoric nu
Poti sa merigi pe bicicleta fara nicio problema daca ai putin curaj, tupeu
Si nu te duci ca sa nu se vada chilotzei
Daca as avea o fusta mai lunga as accepta.
Dar daca as avea o fusta mai scurta i-as propune sa ne plimbam pe jos
Pai as zice da daca este o fusta mai lunga si nu daca este o fusta totusi apropiata dee mini dar as prefera sa mergem pe jos totusi
Clar ca m-as duce... In general traiesc experiente interesante cand ma dau cu bicicleta. Ultima data am cazut intr-un canal plin cu broaste dar purtam pantaloni. Sper insa ca fiind imbracata cu fusta sa am parte de altceva. Am sa fiu mai atenta de acum incolo ce chiloti iau pe mine ca tare mi-ar place sa "traiesc" publicitatea aia cu uleiul de masline Puget cand i se ridica fusta fetei in timp ce pedaleaza. Ar fi naspa sa am chiloti cu Mickey Mouse. Cred ca m-ar arunca direct in canalul cu broaste...
Pai daca e un baiat de care imi place mie si imi doresc sa fiu cu el sau ceva de genu as accepta propunerea.
Daca nu as refuza politicos spunand ca imi pare rau dar nu pot sa merg pe bicicleta ca sunt in fusta asta as face eu