Pai...
Eu ca fata, as ierta acel baiat care a facut un lucru asemanator tie. De ce? Ei bine, tu o iubesti pe ea. Si ea inca nu si-a dat seama, ca prin aceasta metoda, vrei sa-ti arati tu sentimentele. Si stiu ca dragostea e un sentiment coplesitor si nu ai nicio putere asupra ei. Dar treci peste...
Totusi nu ai facut ceva exagerat de rau. Ai vrut sa-ti arati dragostea fata de ea printr-un mod mai original, ca sa zic asa.
Si nu e ceva de speriat. Deci nu fii jenat, sau timid in fata ei. Adevarat, timidatea cam este o problema la tineri. Dar ai incredere in tine.
Ca fata, iti spun ca ea ar trebui sa aprecieza faptul ca tu o iubeste. Dar modul in careai vrut sa transimiti asta cam lasa de dorit.
Oricum repara si tu cu o floare, o invitatie la cina, la o cafea. Caci doar esti "mare"... Avand in vedere faptul ca esti in al 2 lea an de master.
Poti rezolva, ai grija. Pa, pa!
Si sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun.
P.s : Conteaza ca o iubesti. Fiecare isi arat asta prin mii si mii de moduri. Asta e! Nu toti suntem la fel.
Bafta la fete.
Poate nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, avand in vedere diferenta noastra de varsta, dar totusi incerc sa te ajut. In primul rand am impresia ca esti foarte copil din faza cu idul fals. Poate ma insel, ma rog, nu judec.
Eu as ierta, pentru ca, come on, au fost 4 ani de prietenie, ii arunc asa din cauza unei greseli inofensive? Eu as spune sa incerci sa vorbesti cu ea, nu stiu, iesiti la un suc, la o cafea, si vezi daca vorbeste diferit cu tine, daca pare schimbata. Daca se poarta diferit, e distanta si etc, inseamna ca a deranjat-o faptul ca a aflat ca tie iti place de ea. Asta e punctul meu de vedere. Sper sa te ajute sfatul meu!
Numai bine si multa bafta!
Eu nu sunt fata dar totusi vreau sa indraznesc cu un raspuns: Indrazneste si tu sa-i spui ceea ce simti,sigur o sa te ierte daca-i spui asta sincer. Nu mai fi timid,faptul ca nu vine pe la cursuri nu-i problema,dar o vezi mai rar,dar s-ar putea sa existe si ocazia (poate stati departe unul de celalalt) sa n-o mai vezi niciodata, si o sa fie rau asta. Sfatul meu s sa-ti iei inima-n dinti si sa-i spui ceea ce simti, sigur o sa te inteleaga.
Hei!
Eu chiar nu m-as supara. poate m-ar fi deranjat faptul ca ai mintit in legatura cu idu` ala etc. dar nu e chiar asa de grav!, mai ales daca tu i`ai si spus in slideshow ca"o iubesti"...
Daca nu poti vorbi cu ea, lasa-i mesaje pe ym sau telefon(sigur o sa le citeasca) spune-i ca`ti pare rau... nu stiu.
P.S. dar ea nu a vorbit cu presupusa "prietena" intre timp sau ce? adica nu i-ar fi multumit face2face pentru. chestia aia, n ar fi discutat sau ma rog?
Buna. Incearca sa vorbesti cu ea sa ii explici ca nu ai avut curaj sa ii spui personal ce simti pentru ea. si pana la urma nu faci o crima daca ii spui direct ca o iubesti... curaj o sa reusesti Nu uita iubirea adevarat vine doar odata in viata Baftta:*
Pentru MyNameIsWhat
Pai in seara respectiva cand am vb cu ea dupa ce s-a uitat pe slide-urile alea i-am spus ca de fapt nu sunt acea prietena a ei ci un baiat caruia i-a furat inima si nu mai vrea sa mi-o dea inapoi DAR NU I-AM ZS NUMELE si ea s-a suparat normal si m-a sters din lista de prieteni de mess unde ma adaugase cateva minute mai drevreme. Si dupa cateva zile si-a dat seama cine sunt nu stiu exact cum dar acele poze din slide-uri erau de pe facebook si ma avea acolo in lista de prieteni si cum necum si-a dat seama cine sunt si m-a pus in block list de pe facebook.
Referitor dc a vb cu acea prietena nu stiu dar nici eu nu o cunosteam, stiam doar ca fusese cu ea in Franta si avea niste poze cu ea pe facebook, o stiam doar din poze atat si nimic mai mult.
Mersi pentru raspuns!
Pai daca la ziua mea un baiat mi'ar face ce ai facut uh, as fi incantata, sau...ptc lui cred ca ia luat ft mult sha faca aceea surpriza, sh daca mi'ar spune cineva ca ma place sh mie nu mi'ar place as incerk sha rezolv problema...sh ca sa-ti raspund la intrebare"da l'as ierta"
...Penal bro foarte penal tie daca iti place de o fata du-te nene si zi in fata sau invit-o la un suc, pizza ceva va cunoasteti mai bine scoate-o in oras la un concert sa fim sinceri acum sa va dam noi astia mai mici raspunsurile?
Pai mie mi se pare ca ai facut un gest frumos.nu vad de ce nu te.ar ierta.
S-ar putea ca ea sa nu te fi crezut.Adica s-a gandit ca faci misto de ea sau ceva(atunci cand ai facut id-ul ala si etc).Asa ca e mult mai simplu sa te duci la ea si sa ii spui in fata.Si daca nu mai incerci in curand se termina facultatea si gata.
Off ai fqt o mare greseala nu as fi iertat insa daca ar fi venit sa ma intrebe m-as fi gandit si daca zicea nu asta e mai sunt ogramada de fete in lume
Pai...inteleg ce s-a intamplat intre voi si eu cred ca te-ar ierta daca ii ceri iertare frumos dar fata in fata zicandu-i ca pe ea o place de mult timp si de ceva vreme nu te-am mai placut deja ma inceput sa te iubesc!
iar ea va intelege si poate simte si ea acelasi lucru!
sper ca ti-am fost de ajutor!