Cel mai probabil iti iei fz tocmai fiindca NU esti serios, nu pentru ca ESTI serios.
La ce te referi prin nu sunt serios?
Daca faci prea mult misto in general. Trebuie sa incerci sa pari cel putin mai serios. De multe ori gagicile asimileaza mistocareala cu faptul ca nu esti o persoana de incredere.
Pai asta e, ca sunt prea serios, povestim una alta, dar probabil trebuie glumit cu ea ca sa nu ma mai asimileze ca prieten. Si nu stiu ce glume sa fac cu ea. Ea sigur se prinde ca o plac, dar daca ea nu ma place dupa 2 luni imi baga vrajeala ca nu se simte bine sa aiba relatie ( are crush pe cineva probabil)
In cazul in care are vreun crush pe altul... lasa sa se fumeze crushul si o prinzi fix dupa ce ii da ala cu flit. Sau, varianta mai directa, ii zici la modul serios "Fa, vreau sa ne combinam. Ma mai tii in fz mult sau facem o treaba?"
In nici un caz sa nu faci misto. Pur si simplu curteaza-o daca vrei sa intri in zona pasiunii. Spune-i ca e frumoasa, ca te gandesti la ea. Daca tu nu manifesti interes față de ea in acest sens nu te astepta sa fie ea interesata de tine.
E o idee bună s-o tachinezi. Poți face și glume cu tentă sexuală dacă vrei. Contează atitudinea ta, nu cuvintele.
P.S: nu lua sfaturi de seducție de la femei.
Omule, după tot ce s-a întâmplat la Caracal, crezi că mai au curajul să mai iasă la întâlniri? Dă-le timp, să mai treacă emoția asta
Ma faceti sa rad, dar crime nu se faceau si pana acum, s-au a uitat cineva de celebrul Rimaru, tot de la caracal?
Si cate au fost prostite de tigani plimbate putin cu haudili (AUDI) si duse pe treaba, atunci nu le mai era teama?
Acum trebuie sa imi fie teama sa ies din casa datorita unui nenorocit de taranoi din caracal...
Stai linistit ca poaste au fost si vor fi, unele nu accepta baieti seriosi in jurul lor dar umbla cu tot felul de nespalati tatuati, bronzati si de caracter indoielnic, de ce? pentru ca-s proasta si-s merita soarta.
Nu trebuie sa faci nimic, daca ii place de tine poti fii oricum. Poate ca fetele cu care ai vorbit au pe cineva in minte deja si normal ca nu vor o relatie cu altcineva.Cauta pana gasesti pe una potrivita, nu are rost sa ajungi sa urasti.Cand esti refuzat stiu ca nu e placut dar nu avem ce face.Adica putem face sa ne realizam profesional si cand ai bani o sa vezi ca te abordeaza ele, de nu stii pe care sa o alegi
In mare parte, ti-ai raspuns singur. Adica, da, trebuie sa faci si glume cu tenta sexuala, sa o tachinezi, sa o atingi pe umar, pe spate, pe maini, asa va prinde incredere. Dar cele mai bune rezultate le vei vedea fata in fata, nu pe net.
Ai putea să-i spui că îți place de ea, că ești atras de ea. Nu trebuie să fii grosolan, nu tuturor ne plac multe glume despre sex și să vorbești la persoana ei, nu în mod general. Dacă nu găsești un mod să-ţi exprimi că o placi, normal că te va considera doar un prieten, nu citește nimeni gânduri. Și dacă nu te cunoaște nu cred că ar ieși cu tine acum, cu ce se întâmplă in țară.
Depinde și de cât timp vorbești cu ele. Dar în chat nu e mare lucru pentru ca o discuție fata în fata prinde mai bine. Vezi și tu dacă fata respectiva vrea sa iasă cu tine