| sopranaCadaverica a întrebat:

Pentru tipi. Sinceri sa fiti: cand o tipa va raspunde scurt si sec, indiferenta, ce simtiti? Insistati sau va irita, va macina? Incercati sa aflati motivul?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obișnuiesc să o jignesc ca mai apoi să își dea drumul la vorba

| Drimmero a răspuns:

Ma enervez si mi se taie cheful de a mai vorbi cu ea, ori o iau la misto, ori o caut in alta zi,, daca si atunci raspunde la fel e pa.

| nustiusaraspund a răspuns:

Te ajut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te întorci, pleci și o uiți.
Nu are rost să insiști că nu te apreciază.

| mgtow a răspuns:

Ma fac sictirit ca ea si o las, sa se ocupe un nesimtit de ea poate vrea bataie sau sex hardcore cam asa sant alea de fel zic in general din experiente intampinate

| AcelCinevaa a răspuns:

Zic ca e proasta si limitata si prea se crede femeia fatala

| Endoryus a răspuns:

Simt lipsa bunului simt. Daca nu are chef de vorbit poate sa imi zica in fata asta nu cu prostii de 15 ani.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Daca o tipa imi raspunde sec am doua solutii: 1.nici nu stau pe gânduri, e clar ca nu e interesata, 2. poate ridica încă nu ne cunoastem mai bine, caz in car incerc sa vad daca avem interese comune, daca viata noastra se intersectează cumva

| Ensiferum a răspuns:

De obicei la astfel de comportamente, răspund înapoi cu un "mmmmda" la fel de sec apoi îmi caut treaba deoarece consider ca persoana sau conversația nu este de mine, sau depinde de caz, uneori fac direct stânga împrejur si pe aici ti-e drumul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma intereseaza motivul. Imi pierd interesul imediat pentru nesimtite si arogante. Nu ma macina, o dau in penis ca e plina lumea de fete nu stau dupa toate proastele care se cred buricul pamantului daca le dai putina atentie