Salut,
Daca as avea un salariu mai mic de 2000, nu as mai sta la un loc de munca.
Problema e de ce ajugi tu in situatia asta, trebuie sa reflectezi putin si asta si sa-ti spui cateva semne de intrebare.
Daca tu consideri ca banii astia sunt ok, te asigur ca vei gasi oricand un loc de munca pe salariu asta.
Poate acolo dai de un colectiv mai ok.
Succes!
Suntem in Romania.
Cu seful nu te intalnesti decat atunci cand te critica iar colegi mereu vor fi invidiosi si iti vor baga bete in roate indiferent ca e vorba de 1300 sau 3000.Asa ca, daca vrei sa mananci treci peste.In fond daca aveai o alta posibilitate probabil erai pe un salar mai bun in alta parte.
Si eu am facut nazuri la cateva si acum ma gandesc ca imi erau bune totusi asa cum erau.
Prin asta am trecut si eu cand am lucrat la o benzinarie.Acelasi salariu 1300 lei, bataie multa de joc si mistocareli, mai mi se oprea si din salariu ca furau casierele dupa ce ca era de mizerie.Am plecat de acolo si nu regret deloc.Un job ca asta este de regretat doar daca nu pleci.
Daca toti angajatii ar fi constenti ca isi vand o parte din viata si din libertatea lor: angajatorii ar fi mai ponderati in mitocania lor
Normal ca nu. Atata timp cat nu e un colectiv unit, nu pot sa merg la munca si sa stau 8 ore cu persoane insuportabile. Pana la urma salariul asa ti-l da la orice loc de munca. Nu merita sa iti pierzi timpul acolo.
Colectivul si nivelul retributiei nu au legatura. Sau, poate pentru 13000 lei i-ai suporta? Daca da, atunci poti sa-i suporti si pentru 130 lei.
Salutare! Nu, îmi pare rău, decât călcat în picooare, mai bine nu.Nu îmi vând viața unor ipocriți, pentru 13 milioane.
N-as lucra pe 1300 lei nici dacă n-are exista miștocărelile de care zici. Ăsta e salar de nimic. Mai bine la căpșuni în Spania, unde iei 1200 de euro lenjer.
De unde stii tu ca iei 1200 euro lejer? Abia ia un roman amarat care lucreaza la o fabrica 900-1000 euro si la capsuni direct 1200 Dumnezeule.
Nu as suporta asa ceva. Mi-as cauta alt loc de munca unde sa fiu apreciat si respectat, si de ce nu, mai bine platit. Nu te lasa calcat in picioare.