Da, extrem de importanta!
Daca nu-si respecta mama...atunci nu ma va respecta nici pe mine, ca tot femeie sunt si nu vad diferenta.
Pentru mine, asemenea oameni sunt de ocolit, fiindca sunt niste gunoaie, daca nici pic de respect nu pot avea pentru fiinta care le-a dat viata.
Nu prea as putea sa îmi judec partenerul pentru relația pe care o are cu mama lui, decât dacă e băiatul mami și sta doar după fusta ei.
Dacă în schimb e mai rece și reticent nu am de ce sa îl judec, sunt mulți oameni ce au avut divergente foarte mari cu părinții și au suferit din cauza lor extrem de mult, lucru ce ii pot face sa nu aibă cele mai bune sentimente unul fata de altul.
Cu alte cuvinte, nu e ok ca un bărbat adult sa stea după fundul mamei, dar nici sa o bata ca să trăiască din pensia ei.Relatia dintre partenerul meu și mama lui as prefera sa fie una adecvata vârstei și situației (adica el puiu desprins de cuib cu propria familie, iar mama fiinta ce i-a dat viata, ce il sutine si respecta în continuare din casa și treaba ei).
E cam ciudat ce spui.
Dacă vorbești de partenerul de viață, cum adică stă pe banii mamei lui?
Sau sunteți încă copii și vorbești de prietenul tău care stă și este întreținut încă de părinții lui?
Relația lui cu mama se va reflecta un relația ta. Cum o tratează pe ea, asa te va trata și pe tine.
Daca nu își face el banii lui, la o vârstă la care ar trebui sa facă asta, arata imaturitate.
Pentru mine contează foarte mult ce relație are el cu mama lui și cum se comporta cu ea, îmi demonstrează ce fel de om este