anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Persoanele care mi-au facut rau trebuie sa plateasca. Mi-au facut foarte mult rau si vreau ca ei sa plateasca.inainte eram dulce, simpatica si inocenta, dar ei m-au facut sa ma transform intr-o scorpie.
ati putea sa-mi dati niste idei de razbunari pentru niste fete si baieti de varsta mea? vreau sa-i lovesc acolo unde ii doare cel mai tare(multi dintre ei au iubite\i,)
Nu-mi spuneti ca trebuie sa-i iert pentru ca nu o voi face.Am jurat ca ma voi razbuna si o voi face.
Astept niste idei de la voi pentru ca sunt multe persoanele care ma-u ranit profund)
Va rog frumos sa evitati raspunsurile de tip(lasa razbunarea, nu ajuta la nimic)
Va rog frumos sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| KySyB3B3 a răspuns:

Poi siner si eu vreau sa ma razbun de multe ori pe o fata care se crede cea mai tare., si dupa spun ca nu are rost.dar uite intr'o zi o fata care o urasc.d mult eram prietene era in banca si fostul meu prieten e iubitul ei. faza e misto.el venea la mine.imi trimitea sms.ea se uita si plangea.eu faceam ceva de genu "opss fata nu stiu ce tot are.ma ia in brate. potolestel" ea plangea ca proasta dar niciodata nu am vrut sa planga cat am plans eu la tradarea ei, am lasat-o. daca ne razbunam le dam o lectie. daca fetele alea au iubit dathe la ei, fale sa sufere.bateti joc de ei. exemple la tenelovela teresalaughing.da id.sa vb. FunDapuppy dog eyes?

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Habar n-am nu-s o persoana razbunatoare.

| Oti a răspuns:

Uite-te la cat mai multe telenovele...De acolo poti lua idei de razbunarelaughing

| dayanaangel27 a răspuns:

Nu prea sunt de acord cu ideeile tale dar in fine...
La fete... poti sa le faci geloase cu iubitzii lor si sa ii desparti
La baietzi...ai putea sa ii umilesti...nu stiu,, cu chestii de care se simt mandrii sau asa ceva