Ai putea sa-i faci cadou o excursie sau ceva de genu mers la i tr`un parc de distractii sau cev a in genul asta. Daca acuti ceva material ai putea, ceva simbolic...o amintire ce va leaga pe voi doi.de exemplu.o rama cu o fotografie cu voi doi ...ar fi superr.:X.mi se pare ok. Sau cel mai bine: O zi cu tine. Face mai mult decat 100 de cadouri. poate iti foloseste.
Mariana, am să-ţi spun ce i-am luat eu iubitului meu, cu aceeaşi ocazie. Consumasem absolut toate ideile menţionate mai jos, aşa că m-am dus şi am luat o inimioară de argint, care se rupea in 2 jumătăţi. Pe o jumătate era un băiat, pe care il port eu la gât, iar pe cealaltă o fată, pe care o poartă el. La multe luni :*
Depinde si de varsta, de persoana... poate fi si un ceas de mana, un CD cu muzica preferata, o cravata, un portmoneu, o agenda, o cina romantica...
Ai carte ai parte! Una de limbajul trupului sau orice de psihologie, geografie(zone faine, turism, cele mai cele...) istorie(mari...) Cum sa fii un gentleman, etc stud med gen
Eu ti-as sugera un albom cu pozele dea vostre __o poza comuna in rama__o pernuta cu I LOVE YOU_sper ca ti-am fost de ajutor__ma bucur pentru voi sper sa aveti si 6 ani de aniversare__succese in continuare si multa iubire voua__pa pa :*:*:*:*
Oferai un set pentru baie (sampon, gel, parfum, etc), un inel, un lantisor, o bratara sau un trening! aniversare placuta
Un lantisor, un set pentru baie, o bratara, un inel sau o perna "I LOVE YOU" aniversare placuta!
anonim_4396 întreabă: