| Aurora678 a întrebat:

Peste 2 săptămâni sotul meu va fi operat din nou la coloana. A 2 operaţie dupa accidentul de motor ce l-a avut acum 2 ani. De când am aflat mă simt foarte rau, nu pot sa mănânc, am emoţii pentru el.Mai ales ca avem 2 copii foarte mici împreună, fata de 3 ani si baiatul are 7ani.Ce pot face sa ma simt mai bine?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fii optimistă.

| Violleta2022 a răspuns:

Potii sa bei numai apa, ca nu ti se intampla nimic, daca nu mananci cateva zile.
Sanatate sotului!

| ioana748 a răspuns:

Multa sanatate.
Tot ce poti face este sa fii calma si puternica pentru copiii tai si pentru sot bineînțeles.
Este o situație specială si un consilier de specialitate ti ar fi de folos.
Toate cele bune,

| Cipi1212 a răspuns:

Să ai încredere că totul va fi bine.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Pentru ce îl operează acum? Poți da detalii?

| darrio2007 a răspuns (pentru StudentLaMedicina):

A spus clar pentru ce.

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru darrio2007):

"La coloană" e foarte puțin specific. Dacă dă mai multe detalii despre natura operației. Mulțumesc.

| Aurora678 explică (pentru StudentLaMedicina):

Îl opereaza iar pentru a îşi recapata mobilitate e în scaun cu rotile de 2 ani de la accident şi e nevoie şi de acceasta operaţie aşa mi-a zis medicul i-a fost afectata coloana în urma accidentului si de asta a mai facut o operaţie la fel acum 2 ani dupa accident.Îmi e greu sa vorbesc despre asta

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru Aurora678):

Mult succes. Este o operație delicată, dar în mâinile unui chirurg bun are şanse mai mari de recuperare.

| GirthD a răspuns:

O rugagiune. respira adanc, scoate-ti gandurile astea din cap

ii vei crea si lui anxietate si nici tie nu iti va fi bine

relaxeaza-te

| andreierdna91 a răspuns:

Buna. Din ce detalii ai dat pana acum nu vad de ce ti-ai face atatea griji. Stai linistita si nu te mai gandi la toate chestiile rele. Gandeste-te ca ii transmiti si lui starea ta si nu e bine pentru niciunul dintre voi.
Nu cunosc detaliile dar din ce ai spus in cele 2 mesaje eu zic ca cel mai rau lucru care se poate intampla este sa ramana in acelasi stadiu in care este acum. Nu este totusi o operatie la inima, creier sau orice alt organ vital - nu cred ca viata ii va fi pusa in pericol.
Cheer-up!