Potii sa bei numai apa, ca nu ti se intampla nimic, daca nu mananci cateva zile.
Sanatate sotului!
Multa sanatate.
Tot ce poti face este sa fii calma si puternica pentru copiii tai si pentru sot bineînțeles.
Este o situație specială si un consilier de specialitate ti ar fi de folos.
Toate cele bune,
A spus clar pentru ce.
"La coloană" e foarte puțin specific. Dacă dă mai multe detalii despre natura operației. Mulțumesc.
Îl opereaza iar pentru a îşi recapata mobilitate e în scaun cu rotile de 2 ani de la accident şi e nevoie şi de acceasta operaţie aşa mi-a zis medicul i-a fost afectata coloana în urma accidentului si de asta a mai facut o operaţie la fel acum 2 ani dupa accident.Îmi e greu sa vorbesc despre asta
Mult succes. Este o operație delicată, dar în mâinile unui chirurg bun are şanse mai mari de recuperare.
O rugagiune. respira adanc, scoate-ti gandurile astea din cap
ii vei crea si lui anxietate si nici tie nu iti va fi bine
relaxeaza-te
Buna. Din ce detalii ai dat pana acum nu vad de ce ti-ai face atatea griji. Stai linistita si nu te mai gandi la toate chestiile rele. Gandeste-te ca ii transmiti si lui starea ta si nu e bine pentru niciunul dintre voi.
Nu cunosc detaliile dar din ce ai spus in cele 2 mesaje eu zic ca cel mai rau lucru care se poate intampla este sa ramana in acelasi stadiu in care este acum. Nu este totusi o operatie la inima, creier sau orice alt organ vital - nu cred ca viata ii va fi pusa in pericol.
Cheer-up!