Ca vrei o masina in loc de majorat sau ca vrei sa dai de permis... dar nu inteleg faza ea vrea sa til faca si u nu? lol
Spune-i ca te-ai certat cu unii din prietenii tai, sau ca unul din prietenii tai este plecat/a din oras si nu poti saiti faci majoratul fara acea persoana, si ca vrei iti faci majoratul peste cateva saptamani, apoi mai gasesti o scuza si gata :*
Poi cred ca 98% dintre copii vor un majorat super...dar poate tu faci parte din acel 2% asa ca daca nu vrei poti sa vb cu ea sau sa te porti urat si sa faci prosti si atunci ea va considera ca nu meriti Funda?
Spune-i ca venim si noi: savancea, bya2011, giorgyana99, giorgyana99, michael_5813 ; daca nu poti s-o convingi inseamna ca nu esti nici tu convins ca nu vrei majorat; uitete bine daca vrei dar apar anumite ganduri care te descurajeaza sau chiar nu vrei
Buna dimi! adica sa inteleg ca mami tau vrea sa iti faca majoratu, si tu nu vrei?:o:o:o ori ai un alt plan in cap? ori crezi ca un majorat inseamna o cheltuiala suplimentara, si nu va permiteti? ori chiar pur si simplu nu doresti acest majorat din motive doar de tine stiute.cred ca e cazul sa vb mai deschis cu ai tai si sa le explice dc nu vrei...doar asa cred ca veti ajunge la o intelegere, asta in cazul cand tu ai un argument puternic.papa
Mda ciudata treaba ca nu vrei...pur si simplu nu te poate obliga...hello.o sa fi major.
Pai, sigur o sa iti schimbi conceptia cu privire la majorat. E ceva frumos, si ai sa ramai cu amintiri frumoase. Ar fi pacat sa nu iti faci. E un pas major, treci de la minor, la major. Mai gandeste-te.
anonim_4396 întreabă: