O poza cu tine si tatal tau in rama, o camasa, o cravata scumpa (daca poarta haine office) sau o cana pe care scrie: pentru cel mai bun tata.
1) un ceas, 2)o camasa, 3)o cravata, 4)un videoclip in care sa i multumesti pentru tot ce a facut pentru tine in aceasta viata, 5)o felicitare : pentru ca i va placea tot ce i-ai da pentru ca stie ca este din inima
Poti sa-i dai un parfum sau o camasa. Depinde ce ii place si ce nu mai are, hotarastete impreuna cu mama ta.
O cina cu familia
un ceas
parfum
deodorant
cravata
papuci
sa vizionati un film in familie etc
Depinde si de starea lui de spirit evident si de ce isi dorește cel mai mult. Daca vrei sa strângi bani pentru a.i lua lucruri scumpe ar trebui sa te gândești ca nu trebuie sa iti cumperi nimic deoarece anul trecut am strâns aproape 10 milioane cu gândul ca o sa ii cumpăr un ceas sau ceva ok tatălui meu dar in acea zi mi.i s-a stricat telefonul si nu am rezistat pana nu mi.am luat altul următoarea zi. Am constatat ca am rămas fara bani si nu mai aveam ce sa ii cumpăr. Apoi m.am gândit ca nu i.ar trebui ceva scump ci ceva dragut. Am decupat poze de cand eram mica si am facut un colaj. Dupa ce i l.am dăruit mi.am cerut scuze pentru ca banii aceia erau doar pentru el dar a zis apoi ca (,) cadourile pe care eu le fac sunt mult mai scumpe pentru el decat cele din magazine ^^ eu zic sa ii faci ceva cu adevărat special pe care sa nu il uite niciodata ai grija oricum daca strângi bani pentru cadoul tatălui tau sa nu te impresioneze vreun telefon ca rămâi fara bani :* bye