1.Surprinde-o printr-o felicitare scrisa de tine spunandu-i cat de mult o pretuiesti si o iubesti. Ii poti confectiona si o diploma pentru 'cea mai buna mama' incara sa adugi cateva cuvinte frumoase si poti sa ii iei un colier care sa semene cu o medalie.
2.Ii poti cumpara niste machiaje dragute (eu as zice de la Flormar pentru ca nu sunt foarte scumpe)
3.Te poti duce la un magazin de haine si accesorii, dar fi sigura ca sunt pe gustul mamei tale.
4. Daca vrei sa ii faci o supriza te-as sfatui sa nu o intrebi ce isi doreste dar daca nu ai idei ai putea incerca.
5.Ii poti lua si niste flori sau o carte (mai de graba flori). Surprinde-o cu florile ei preferate.
Orice ai alege, sunt sigura ca mama ta va aprecia, indiferent ce cadou este. Foarte frumos din partea ta sa te gandesti sa ii iei un cadou. Bafta in continuare si sper ca ti-am fost de ajutor!
Pentru un buget mai mic este indicat:un ghiveci cu flori naturale sau o iconiţă argintată! La mulţi ani şi din partea mea!
Hey, mersi pentru fundita! Sa ma anunti ce i-ai luat mamei tale si daca i-a placut:* pupici
Heii! Pai a venit toamna ce zici sa-i iei un plovoras, sau un ceas ( a mea a fost foarte incatata ), o rama in care sa fie o fotorgafie cu ea si tine ( o s-o incate mult ca este cu puiul ei ) sau si cu tata, un inel, impachetat frumos sau un golob de cristal. Eu zic ca sunt niste cadouri dragute si merege orcarui buzunar intre. 30-60 de lei vechi >fundita?
superstar_2793 întreabă:
Effy35 întreabă: