| my_8716 a întrebat:

Peste cateva zile fac o luna cu prietenul meu. imi dati si mie exemplu de un sms frumos si original ...si o idee sa-i iau cadou sau nu (si ce )... facem o luna multumesc dau funda!

Răspuns Câştigător
| Foxilikkkă a răspuns:

Hey!
Nu trebuie sa ii cumperi un cadou laughing, ce crezi ca in fiecare luna trebuie sa ii faci cadouri? Nu, nu fa greseala asta! big grin
Ii poti da un sms frumos si simplu in acelasi timp, de genul acesta : " Heh, a trecut o luna, si la mai multe, sper eu tongue pentru ca imi doresc, esti un baiat deosebit! "
Si atat! scurt si la obiect! Nu trebuie cadouri, poezii, filozofii...(Spune-i aia doar daca chiar va intelegeti, tineti unul la altul, si chiar il consideri un baiat deosebit, ca decat sa-i spui asa, vorbe gratuite, mai bine deloc! )
Succes si va doresc o relatie frumoasa tongue

5 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Nu stiu ce idee as putea as iti dau. dar asta ai putea sa il itrebi pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite de aia va plictisiti repede si va despartiti. cadou de o luna de zile? la o luna de zile si un pupic e prea mult.lasati-o naibii de vrajeala. transmite-i o declaratie de iubire, ca la o luna oricum nu te crede, si gata.

| Liviu a răspuns:

Un sincer sms... din inima copus de tine
nu fake'uri de pe nethappy
Ar insemna enorm pentru el probabil daca te iubeste'
eu daca as primi de la iubita un sms de pe net
Cred ca i-as da cu el in cap'
Ori e ceva din inima de ea facut...
Ori e copiat si scris in scarbahappy
Toceste-ti creieri 2 zile si scoate un sms frumos...
Compunei o poezie...
Asta imi aminteste...de bug mafia... poezie de strada:X
In fine take care

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E doar o luna, nu un an sau zece. Nu merita sa faci cadouri din luna`n luna, la fel cum nu ne serbam ziua de nastere in fiercare luna, nu ne-am nascut in fiecare luna, asa cum nici voi nu v-ati cuplat "in fiecare luna". La anul` pe vremea asta sa ne intrebi:*.

La mai multeeee`!:*

mira
| mira a răspuns:

O luna nu inseamna nimic.Propune-i un spectacol sau o plimbare romantica.