Corect este sa puneti bani jumate-jumate de fiecare data cand mergeti al o luna. Tu ai gresit foarte mult cand ai permis sa mergeti undeva fara sa pui bani si parintii tai ar trebui sa stie de gestul tau urat, chiar daca ti-e rusine sa le spui. Dat fiind ca ai facut asa ceva, acum probabil va trebui sa platesti tu, desi nu este prea potrivit.
Corect e cum ai zis tu sa il inviti, oricum spune-le la parinti ca o sa faci cum zic ei dar pana la urma faci cum vrei tu si nici nu o sa-si dea seama.
Daca in situatia inversa a pus doar el, intrebarea e inutila, e logic ca acum sa fie treaba ta.
Ia intreaba-i pe ai tai, daca le cereai bani cand ai mers invitata de el, iti dadeau, si daca zic ca da, sa ti-i dea acum sa completezi suma.
Daca sunteti un cuplu (?) ar trebui sa functionati dupa fisa postului unui cuplu. Asadsr ar trebui sa puneti amandoi bani ca doar mergeti impreuna. Daca stiti cat e tacamul faceti un calcul. Daca nu stiti atunci sunati un prieten.
Lasa-l sa puna si el. E normal sa o faca. Participa, sunteti un cuplu, dati impreuna.
Fă cum crezi tu, dar din moment ce l-ai invitat ar fi bine să pui doar tu, dar discută cu el problema asta, sunteți și de 4 ani împreună Eu cu iubitul meu avem 7 luni și ne comportăm de parcă am avea 3-4 ani, :* Baftă