Pai cred ca ai putea sa ii faci ceva frumos de mana :) Eu sincer ador cadourile facute manual. O sa iti dau niste idei:
1. Poti sa gasesti o cutiuta mai mica de prin casa in care scrii 100 de biletele si pe fiecare bilet scrii cate un motiv pentru care il iubesti : De ex:" te iubesc pentru ca ai grija de mine", "te iubesc pentru ca esti cel mai romantic, cel mai tandru." etc etc.
2. Ai putea sa ii scrii o scrisoare de dragoste in care sa-i spui ca in aceste 3 luni ai trait cele mai frumoase momente din viata ta, ca au fost 3 luni de neuitat, si scrii acolo tot ce ai tu in inima. (poti sa colorezi scrisoarea sau sa faci pe spate un desen cu voi doi).
3. Ai putea sa ii faci un tutorial cu voi 2. (Cred ca sti la ce ma refer, un videoclip cu muzica si poze cu voi 2. Poti sa faci pe Photo Shop, Pe Movie Maker, ies super) si poti sa il pui pe un cd :X sa se uite el acasa singurel. Eu cred ca functioneaza si cadourile astea nu trebuie neaparat ceva cumparat din magazin:*
Dar daca tot vrei sa cumperi ceva, cauta ceva dragut care sa va reprezinte pe voi doi. Eu de obicei obisnuiam sa ii comand prietenul meu de pe site lucruri dragute. De ex: un tricou cu o poza cu noi doi, pe care il poarta doar in casa, sau cand cu poza noastra. Iti dau site. http://www.personalizaricadouri.ro/
Sper ca ti-am fost de ajutor. te pup si sa va iubiti la fel de mult in continuare!:*
El imi ia tot timpul. Eu nu.
Buna. gandeste-te la ceva dragut si care ii trebuie. sau ceva ce foloseste permanet. daca fumeaza i-ai o bricheta de colectie sau o scrumiera, poti sa ii iei o clepsidra draguta mai speciala, sau de ce nu o pusculita amuzanta, ceva care sa poarte mereu la mana sau la gat. i-ai ceva de pus la masina daca are si daca conduce, sau un breloc la chei cu o poza de la inceputurile voastre. o carte, personalizeaza o cana in care sa is bea cafeaua in fiecare dimineata. sau o pernuta pe care sa o stranga in brate atunci cand nu esti cu el. sau o sticla de sampanie si petreceti
Pai iai o 2 bratari cu o jumate de inima care sa se ataseze cand va intalnit..gen sau un lantisor cu jumate de inima tu si jumate de inima el
whitecrow întreabă: