Plac un baiat, el are 18 ani am fost impreuna de Craciun la discoteca...ne-am sarutat apoi l-am intrebat daca ar fi ceva intre noi 2, el a spus ca sunt mica am doar 15 ani... dar stiu ca si el ma place la fel cum si eu il plac ce fac?(

8 răspunsuri:
| sy46 a răspuns:

De unde stii? Ti-a spus el cumva? Nu cred; din moment ce te considera prea mica pentru elhappy. Poate a fost doar o atractie scurta, sau poate ca el vrea mult si considera ca tu nu ii poti oferi.Ar trebui sa nu mai pui atata suflet pentru un baiat care probabil ca si bause. Daca te place asa cum spui tu, va da semnehappy.
Succes!

| Dizzy a răspuns:

Bagate in seama. din motive inutile(cateva zile). apoi prefate suparata sau ceva in genu si nu mai vorbi cu el.

| Raluca_7742 a răspuns:

Nu vreau sa fiu eu aia care zice asta, dar din moment ce ti-a zis asta el probabil are planuri serioase pe plan erotic, si daca nu esti dispusa sau pregatita "te planteaza", sau poate ii plac tipele mai mari, sau poate ti-o zis asta ca sa te tachineze un pictongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Continuati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice s-ar intampla, tu esti de vina. el si-a spus parerea. daca tu te tii de capul lui, va profita ca nu e prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati-i carbuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lui nu'i pasa poate atuncea era suparat din un anumit motiv ori trebuia sa ajunga mai repede acasa ori altceva daca va-ti sarutat fii sigura ca te placewinking

| byanca_7566 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa continuati pentru ca dragostea nu tine cont de varsta. Si eu am doi prieteni care se iubesc, desi este dierenta de 3 ani.Nu te da batuta!