Buna Andreea .....sunt sigura ca plangi 6 luni pentru ca il astepti pe el.
Iubirea este sau nu pur si simplu.
Cred ca gandest " oare de ce nu vede cat de speciala sunt"
"Hmm, in caz ca vrei sa il uiti, gadeste ca meriti ceva mai bun decat el si ca" esti indragostita de el degeba....ca oricum nu va merge "Incerca sà vorbesti cu altii baieti (in special baieti)fete, oameni nu pentru a il uita, pentru a iti creste increderea in tine o sa vezi, si fa lucruri care iti plac mult. Gandeste ca o sa iti pierzi incredere in tine si ca o sa devii o fata trista, sters, plans, durere de inima, insomnie etc.pentru cine, pentru el? De ce vrei unul care nu te face sa nu te simti suficient de buna? Noi suntem fiecare unici si minunati in felul nostru, cum este fiecare floare si daca te-a parasit nu inseamna ca nu esti buna, este doar in minta! totii trebuie sa trecem prin toate...si eu am trecut prin asta, si toti.
Trebuie sa te intereseze de viata ta mai mult decat de viata lui! Oricum...nu ai cum sa opresti ploaia ...se opreste singurà.
Sper ca am fost macar putin de ajutor...
Ai multe întrebări pe același subiect. Ai să te usuci de pe picioare tot gandindu-te la el. El e bine mersi cu alta iar tu suferi că proasta, scuze!
Lasa-l în plata domnului, că băieți sunt destui.
Eu zic sa iti vezi de viata ta, banuiesc ca esti mica de ani si de aceea treci atat de greu peste asta, incearca sa iti ocupi mereu timpul cu lucruri noi, sau cu ceea ce iti place, daca ai prietene iesi cu ele in oras, sterge tot ce ai cu el, blocheaza-l de peste tot si uita, in rest lasa timpul sa vindece.
In viata asta majoritatea am vorbit (am avut relatii) cu 1-2-5-10 sau mai multe persoane, daca am fi ramas captivi la prima sau a doua persoana care ne-a iesit in cale ce am fi facut?
Din experienta mea iti zic sa nu pui suflet atat de mult pentru straini, una dintre relatiile mele serioase, tot asa murea dupa mine,dupa ce ne-am despartit ca nu o mai suportam (asa e alta poveste), dupa aceea ma simteam eu rau ca ne-am despartit, ea a ajuns bine mersi casatorita, mama cu copii, isi vede de viata ei, daca as fi ramas cu gandul la ea mereu unde as fi ajuns?
Morala : numai suferi pentru straini, familia sunt ai tai mama, tata, frati, surori etc restul sunt straini!
Am aproape 19 ani și nu pot sa formez relații serioase, idk toți fug de mine.Ma simt prost, stau mereu in casa și îmi apare el in cap involuntar.
Nu poti lega legaturi serioase pentru ca 1. nu esti suficient de matura
2. ai nevoie de o perioada de timp
Oricum ar fi numai sta si-ti plange de mila ca nu ai de ce si pentru ce!
Vad ca deja ai primit raspunsurile pe care probabil le cautai.
Am sa-ti spun ceva din punctul meu de vedere ca barbat.
Esti inca mica si vei avea timp sa cunosti diferite persoane, in primul rand trebuie sa te cunosti pe tine, momentan esti la inceput, dar cu timpul vei deveni o femeie respectabila, sobra si apreciata de toti barbatii.
Crede-ma multi suntem innebuniti dupa femeile de tipul "foxy lady", elegante, sarmante, educate si cat mai rafinate.
Ai sa vezi ca-ti vei revenii, imi pare rau ca treci prin asta si probabil te simti abatuta, trista...doar el iti apare in minte si nu vezi nimic altceva, te cuprinde disperarea si golul ala din suflet parca e inimaginabil. Crede-ma ca stiu.
In momentele astea ai nevoie sa te descarci, sa-ti spui off-ul, sa suferi si sa elimini cat mai mult venin, sa mergi mai departe nu este niciodata usor, mai ales cand nu stii ce drum sa alegi, sau incotro te indrepti.
Sunt sigur ca vei reusii, timpul iti va vindeca ranile, desi semnele vor ramane acolo, dar experienta asta te va intarii atat de mult incat vei fi mandra de cat de puternica ai devenit.
Capul sus, vei fi bine!
Imi aduc aminte la ultimele intrebari ca am zis... ca o sa pui din nou aceeasi intrebare. Si am spus si ca o sa repet din nou replica asta. Si ca sa vezi
Hei... dar de ce inca te mai gandesti la el? Cum de inca nu l-ai uitat?
Pai nu mai plange ca nu merita, uita-l, nu are nimeni ce sa te ajute, plangi dupa un prost? Ce naiba. Nu te vrea si gata, trebuie sa intelegi asta.
Sunt n baieti care te plac si pe care-i poti place f mult, deci urmatorul!
V-ati despartit, s-a terminat, gata.
Nu sta sa plangi dupa persoane din trecut, trezeste-te la realitate.
Ai alte chestii mai importante in viata la care trebuie sa te axezi.
La ce mai plangi dupa el? Opreste-te din plans ca mai sunt si alti baieti/barbati
De ce plangi?
Esti o fata frumoasa care ar trebui sa se gandeasca mai intai la ea si sa investeasca in propia persoana, accepta ca nu te iubeste si lasa timpul sa vindece blocajul asta emotional, cel mai bine e sa te apropii doar de baieti buni si iubitori.
Pai daca te-a parasit, ar trebui sa stii si de ce. Au trecut 6 luni, tu plangi si asta sa fie motivul pentru care el sa-ti dea mesaje? Uita-l!
Fara suparare dar, it is what it is, fie ca te deranjeaza sau nu, lui nu ii mai pasa de ce a fost. Ar trebuii sa treci si tu cu vederea, chiar daca e greu la inceput o sa te obisniesti cu ideea dupa o vreme...
Da-mi mie mesaj si nu o sa mai plangi, ideea e sa gasesti pe cineva mai bun sau esti troll?