| SadBoyForever a întrebat:

Plec maine la mare cu mama si mi-e teama sa nu se supere tata deoarece el nu merge, faza este ca el nu a mai vrut sa mearga la mare anul acesta insa noi am strans bani si vom sta o saptamana pe acolo, noi plecam maine seara si vreau sa imi spuneti cum facem sa ii explicam tatalui meu faptul ca el nu merge, insa chestia este ca si anul trecut am fost la fel doar eu cu mama la mare deoarece el isi face mereu concediul la parintii lui si anul acesta ca si anul trecut el si-a facut 6 saptamani din concediu acolo si desi mama i-a spus sa isi opreasca zile libere pentru mare el nu a vrut.

Cum facem sa nu se supere tata ca eu si mama plecam maine la mare oare?

5 răspunsuri:
| lovegirl15 a răspuns:

Hmm,daca totul e planificat deja, n-aveti ce face acum. Vorbiti cu el si explicati-i ca voua la mare va place sa mergeti.
Incercati ca in anii viitori sa ajungeti la un numitor comun, pentru ca sunteti o familie si ar fi frumos sa mergeti toti 3 undeva, nu voi 2 la mare, iar tatal in alta parte.
Sunt atatea locuri de vizitat in tara asta, sunt sigura ca exista unul care sa va placa la toti 3.
Sau ati mai putea face in urmatorul fel:un an mergeti la mare si un an la parintii tatalui.
Succes si sper ca ti-am fost de ajutor, macar putin.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu vrea sa mearga cu voi asta e, trebuie sa va sacrificati vacanta din cauza mofturilor lui? la urma urmei sunteti o familie iar vacanta ar trebuie sa fie un subiect comun de discutie nu fiecare sa faca ce vrea

| comsacodrut a răspuns:

De inteles nucred ca va intelege deci lu-til cu voi

| Geo1312 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, intreaba-l daca chiar vrea sa ramana acasa si sa nu mearga la mare sa se distreze alaturi de familie, vezi poate reusiti sa cadeti la un acord toti trei : ori merge cu voi in concediu ori sta singur acasa. Sper ca te-am ajuta. Multa BAFTA! big grin

| MihaiLupu1987 a răspuns:

Parerea mea este sa discutati sa ii spuneti de lucrul asta in fata oricum daca in ani precedenti nu s-a suparat anul asta de ce ar face-o?