Poti sa-i iei o bratara. in care sa fie imprimat numele vostru`. adica doar initialele.
dac` as fi baiat chiar mi-ar plc sa primesc un asa cadou.
pentru ca o sa-l am vesnic.
si o sa`mi amintesc momentele petrecute alaturi de una din pers pe care le-am iubitt canva...
ce zici, fundita? :d
Crede-ma, cel mai frumos cadou pentru a-i arata cat de mult il iubesti e ceva facut din manuta ta. Incearca sa faci din carton, hartii colorate un album cu poze cu voi doi, sau orice iti trece prin cap...se stie: iubirea te inspira
Isabela eu cred ca cel mai frumos cadou pe care i-l poti da este sa fi langa el in acele clipe importante si sa-i spui cat de mult il iubesti lucruri materiale nu ar fi potrivite nu sti daca ii plac sau nu. de ex : iubitule se ziua ta iti urez ( ce-i urezi uh: a fie sanatos etc) si vreau sa stii ca te iubesc foarte mult si ca esti o persoana foarte importanta in viata mea. de exemplu si dupa aceea sa-l saruti oricum o vei face iti urez succes
Buna
ai putea sa faci o poza mare cu voi 2 si sa o pui intr-o rama in forma de inima:X
sau ai putea sa iei o perinitza pe care sa imprimi o poza cu voi 2:X
sau sa-i faci o petrecere surpriza
sper ca te-am ajutat
Un parfum
un tricou pe care scrie ceva amuzant...se gasesc peste tot:X
o camasa funny
un breloc
un cd cu muzica voastra preferata
o bratara
ochelari:X
si multe altele :X:X
succes
Sau ai putea sa sa comanzi la cineva sa-ti faca 2 perinute pe care sa fie poza ta si a iubitului si sa o stranga la piept ori de cate ori ii va fi dor de tine! Fundita?
Un ceas de preferat rolex, parfum de preferat denim sau axe, daca ii place tenisul poti sa ii oferi o racheta de tenis, un aparat de ras sau ii mai poti oferi niste excursii de pilda o excursie la munte, la mare sau oriunde.