Negru30 iubirea n.are varsta plus ca am si eu un fel de aceeasi problema si am 11 da?!
Ai 11 ani - mai rau - du-te draga la scoala si lasa " iubirea nu are varsta " - stii sa te speli pe picioare? - tu nici nu stii sa mergi pe strada si sti ce inseamna iubire - ati innebunit fetelor - sa-ti mai scriu ceva la 11 ani nu stiai sa scrii " aceeasi " iar " n.are " se scrie nu are asa ca dupa ce mai inveti putin sa scrii si lasi minciuna mai stam de vorba
Bine ca... ma rog n.am chef de cearta!
Hai sa facem pace! Poate cine stie ce zicem pe aici
Ok - pace - sarbatori fericite - unde ai dreptate ai -
Vorbeste cu el... ca numai asa poti scapa de aceasta problema. Ideea e ca te-ai indragostit deoarece ti-a dat atentie intr-un fel anume si acum e mai greu sa-l uiti. El incearca sa se joace cu mintea ta... Vorbeste cu el dar eu iti sugerez sa nu te implici mai mult deoarece iti va cere sa te culci cu el si asa mai departe.
Deci spui ca e golan, ca ti-e frica de el, ca isi bate joc de tine, ca te ignora, ca te foloseste, ca e agresiv, ca te-ar lua la bataie, si totusi spui ca il iubesti? Iarta-ma, dar...LOL. Baga-ti mintile in cap si cauta unul mai bun decat un depravat ordinar. La 18 ani o sa fie interlop si la 21 o sa intre la bulau, sa vad cum o sa-l mai placi atunci.
Buna Am citi cu mare atentie cea ce ai scris acolo si chiar este ceva interesanrt... Daar sa stii daca tu il placi foarte mult zii direc fara frica ca :IL iubesti : si atat dar sa stii ca esti foarte mare adica esti in cla a 7 a maturizeazate si credem ca nu cred ca ar tine o relatie asa...
Acesta este parerea mea faci cum vrei dar sincer nu stiu ...procedezi asa cum iti cere inima
Ii spui ca-l placi si poate veti fi un cuplu sau nu-i zici nimic si o sa suferiii Pa :*:* MA bucur ca te-am ajutat
Iti dau un sfat incearca sa nu-l mai privesti, cand treci pe langa el uita-te pe unde mergi. Incearca sa-l uiti, daca de acum e smecher pe la 16 ani ce o sa faca?, crede-ma ca ori o sa inceapa sa se drocheze ori o sa umblecu cate 5 fete deodata.Incearca sa ii vezi doar partile rele, ca sa poti sa-l uiti.Nu iti mai spune tie insusi ca-l iubesti spune-ti ca-l urasti.Bafta muuuuuuuulta.
Daca iti place de el spune-i in fata.asa cum au spus si alte persoane, nu are ce sa-ti faca.poate atunci o sa-si dea seama de ce il privesti mereu... poate ca el crede ca il urasti, ca ai ceva cu el si de aceea se poarta asa cu tine. spune-i ceea ce simti pentru el
Ok uite ce cred eu si nu mi-o lua in nume de rau: dupa parerea mea si din descrierea ta el este un baiat rau desi, din cate am inteles e de'abia in clasa a 6?! Asta e si mai rau gandeste'te daca acum la 12-13 ani sa zicem e asa, la 18 ce'o sa o faca o sa dea in cap?! Iti spun din experienta mea si eu m-am indragostit de n baiat rau, doar al meu era cu adevarat rau trecuse de mult de faza cu golanii mici...Eu te sfatuiesc sa incerci sa uiti de el, sa vezi ca viata e frumoasa:* Si mai sunt baieti pe lumea asta incearca uita'te la ei priveste'i poate unul dintre ei este pe placul tau si este potrivit pentru tine Si iti mai spun un lucru: De obicei baietii care sunt cuplati cu fete mai mari decat ei(la varsta) se lauda cu acest lucru Si app Nu risti, nu castigi! Dar eu te sfatuiesc in continuare sa uiti de existenta lui, cand vezi ca trece pe langa tine intoarce capu in alta parte sau prefa'te ocupata cu altceva Succes!
E o poveste interesanta! Dar fara sens? Nu crezi? Chiar crezi ca e ultimul baiat de pe lume? Chiar crezi ca te merita! Dupa ce-l vei uita, vei gasi baieti de 100 de ori mai buni... Daca ti-e frica de el, n-are rost sa legi o relatie cu asa tip de persoane!
Buna! Cred ca povestea ta e foarte interesanta.Eu ti-as da sfatu sa vorbesti cu el nu are ce sa iti faca, nu are cum sa te bata.Si iubirea nu are varste sau inaltime, sincer si eu am avut un prieten mi mik ca mine cu cu an.Dar nu mi-a pasat ce sp ceilalti daca eu il iubeam. Vorbeste cu el si ii spui cum sta treaba ca nu iti taia nimeni capu.Incercarea moarte nu are.BAFTA!:*:*Si sperc ca ti-am fost de ajutor:*
Unu, e mai mic ca tine, deci nu e bine, si eu am fost cu un baiat de a 7a si eu sunt a8a si acum sufat dupa el deci chiar nu e bine, doi, nu ai de unde sa stii daca simte sau nu ceva pentru tine daca nu incerci sa vorbesti cu el, si sincer chiar nu conteaza daca e mai mic sau nu ca tine, dar se va crede si mai scmecher decat e dupa cate ai spus, deci don`t give up but go on!