Nu-ti mai fa probleme, relatiile virtuale sunt ireale.
Fa-ti o relatie reala una cu un baiat adevarat pe care sa-l intalnesti, sa-l cunosti sa sa va bucurati unul de altul, dar cauta unul de anisirii tai, nu un adult cu mentalitate diferita de a ta.
Când ești prea mică și încă copilă și imatură, preferi relații online, care nu implică nici o responsabilitate. Ele sunt reci, și seamănă cu visele. Și în vis poți plânge, dar tot vis rămâne.
În primul rând trebuie sa conștientizezi ca in doar câteva luni lucrurile mereu sunt frumoase, dar nu iti face niciodata iluzia unei vieți perfecte pentru ca in orce relație exista suisuri si coborasuri.Asa ca, daca acum sunteti ok ambi si aveti un comportament impecabil, nu te astepta ca si peste un an doi sa fie la fel ca vei fi dezamăgită indiferent cu cine vei intra intr-o relatie (ma refer aici daca te vei aștepta ca totul sa fie perfect).
În al doi-le rand trebuie sa stai strâmb si sa judeci drept.Sa analizezi comportamentul lui fata de tine si dupa analiza sa iti dai seama daca nu cumva tu ti-ai creat in mintea ta omul pe care tu ti-l doresti, nu ca el e de fapt asa.Eu am pățit sa imi fac vise in legatura cu cineva ce m-au orbit si nu l-am văzut pe el cum e de fapt.Patesti chestii de genul mai ales la prima indragosteala.
Iar în al trei-le rand, daca tot vrei sa il ai in preajma si sa fie ceva intre voi nu te mai ascunde in spatele miscacurilor.Pur si simplu vorbestei, iesi si te vezi cu el.Chiar nu inteleg de ce încerci sa faci "relatia" asta atat de dramatica, cand de fapt poate fi asa de simplu.
Eu am spart gheata aseară după mult timp. Amândoi avem orgolii mari, dar după ce am făcut eu aseară, se pare ca eu am lăsat de la mine. Acum ar fi randul lui să îmi scrie ceva, mai ales că s-a oferit să mă sune iar eu i-am zis ca alta data, fiindcă era 23 noaptea si nu puteam vorbi. Acum ar trebui să mă întrebe el ceva, asta daca mai e interesat de mine. Dacă nu, asta e. Ne vedem la tribunal
Astea sunt copilarisme.Cel mai probabil daca e un om matur si cu capul pe umeri nu va face ceia ce ai zis tu pentru ca nu se va preta la o joacă de copii.
Asa ca daca ti se pare ca e un om ok si merita atenția ta, mai bine nu te-ai mai juca de-a baza pentru ca un om matur nu va avea răbdare cu prostioare de genul.
Plus ca trebuie sa fi atenta, ca se prea poate ca el nici macar sa nu stie ca tu chiar il placi, chiar te gândesti la el.Sau cel putin el sa nu simt asta si sa iti răspundă de plictiseala ceia ce te duce pe tine într-o relație imaginară.
Nu stiu. În trecut, acum vreo 3 luni, el era înnebunit după mine. Eu eram cea indiferenta. O singură dată i-am scris si eu,, ce faci,, si asta pentru că îl jignisem si mi-a parut rau de el. Ar fi vrut el ca sentimentele lui să fie reciproce. Și el când a văzut că i-am dat mesaj eu, a zis,,, încet încet, începi să prinzi drag de mine,,, si asa era. Dar eu mereu i-am zis ca si cum un NU.
Nu stie ca ma gandesc la el mereu. Sa vezi la început cum eram. Cand nu mai vorbeam. Atunci chiar 24 din 24 ma gândeam. Numai domnul Mossoti stie. Acum am lasat-o mai moale ce-i drept. Dar parca il plac si mai mult si nu pot face nimic. A naiba e dragostea asta. Dacă nu ar simti ceva pentru mine, nu cred ca mi-ar mai fi raspuns. I-am dat aseară un like si nici nu am apucat sa ies bine din conversatie ca mi-a dat si el. Eu cred că e într-un șoc ca i-am dat eu lui mesaj. Si poate stie ca faza cu mesajul din greseala a fost doar o scuza sa ma bag în seamă cu el.
El mai simte ceva pentru mine, tu ce crezi?
Pai cum sa stie el ca ea il place daca ea l-a refuzat de n ori! Abia dupa aia el nu a mai bagat-o in seama.
Dar si-a dat seama ca il place, ca ea ii mai dadea mesaje, astepta mesaje de la el, tot incerca ea sa se bage in seama, dar lui nu ii pasa, a gasit alte 10 care au vrut ce vrea el.
Tu ai zis-o:
"Eu eram cea indiferenta".
Si atunci ce te mira?! Iar cum ti-am mai zis de n ori, de ce te miri ca nu te mai baga in seama? Ca eu asta nu pricep.
Pai draga, omu nu e cersetor sa traga de tine inutil, a vazut ca nu-l vrei, gata, alta care-l vrea.
Tot tu suferi cand tu ai stricat treaba.
Lasa tu varsta ca asta e vrajeala, ca daca-l placeai cu adevarat, nu mai conta, cate cazuri nu-s asa.
Eu credeam ca devine totul frumos ca atunci e iar pe urmele mele si ca isi da seama ca, ca mine nu mai e. Toate astea ale lui sumt niște prefăcute, stiu eu.
De ce îmi vine să plâng când mă gândesc la el? Si ma gandesc des. Nu am plâns când a murit strabunica, acum de ce o fac?
Nu, devine frumos ca scapi de obsesia asta si te vei bucura de viata ca si cum nu a fost acest eveniment.
Cu tine o sa fie frumos pentru el, stai tu linistita, nu asta e problema.
De unde sti tu ca toate alea ale lui sunt prefacute? Nu stim, doar nu oi fi tu unica neprefacuta, hai sa fim seriosi, te cam supraestimezi.
Raspunsul la intrebarile alea ti l-am dat si nu odata.
Alt motiv pentru care am zis ca nu prea intelesesei, e ca desi iti raspundeam la intrebari, repetai intrebarile.
Nu am CUM SA UIT ACEST EVENIMENT!
Nu inteleg, scuza-ma!
Sau înțeleg dar nu vreau sa accept asa presupusa realitate.
Doamne, nu mă mă mai opresc din plâns, mă vede naiba si mama.
Auzi omul cel de sus, să mai astept 2 ani și după pot să fiu fericita in bratele lui tâmpenii
Nu cred că mai imi scrie nici el. Dar de ce voia să mă sune? De ce?
Eu cred că înainte de orice, conteaza conexiunea sufletească, si dupa celelalte. El a făcut cu mine conexiunea mintală, și sufleteasca. El cum poate să mă uite?!
Nu stiu, poate le-o rezolva Dumnezeu.
Oricum, acum sunt iar ca la început, și mai rău, si plâng. Eu care nu am lacrimi.
Băieții isi mai încearcă si norocul mai ales pentru sex, dar nu numai. Daca vad ca tot sunt respinși renunță si isi vad de treaba.
Sentimente nu exista asa din prima, ci doar îndrăgostește sau atracție ce poate trece repede mai ales daca sunt respinși frecvent.Asa ca certitudine ca o mai place (Nu o iubeste, doar place) nu exista.
Nici eu nu mă înțeleg. Mai bine o să o las așa. o sa ma împac cu ideea ca numai ma vrea, si ca dragoste cu sila nu se poate. Asta e.
Eu mi--am făcut curaj si i-am dat mesaj, stiu sigur ca el are curaj sa imi dea dar nu mai vrea. Nu mai simte probabil. Ori, o fi ca mine si suferă în tăcere. Eu am spart gheata. Acum așteaptă să fie rugat. Dar lasa. Ca nu ii merge cu mine. Asta e.
Dar de unde stii? Si el crede despre mine la fel, ca eu nu sufăr si chestii, dar nu stie adevarul. El stie ca eu nu sufăr, căci nu i-am dat semne de,, iubire,,. asa si el.
Poate ca se simte si el ca mine și nu spune, la fel ca mine, de altfel.
Ce bine ar fi daca in viata asta am putea avea ce ne dorim si sa lăsăm toate emoțiile posibile pozitive sau negative si să trăim. Dar poate într-o altă viață.
Vai, dar ce usor puteti fi prostite.
Nu vreau sa jignesc, dar in cele mai multe cazuri nu ajungi tirist ca esti foarte educat. Cel mai probabil te-ai "indragostit" de o iluzie, care va trece de la sine in urmatoarele luni.
Asa ma gândeam si eu acum 4 luni, dar uite, ca sunt tot aceleași năbădai, poate chiar mai înflăcarate
Majoritatea băieților cu asta de ocupa. Fiindcă se castiga bine pe tir. Asa e ca nu mă încântă meseria asta, Dar ce sa ii faci.
Din ce gasesc pe net, nu pare sa aiba salarii prea bune.
Plus ca nu au cum sa fie "majoritatea" care se ocupa cu tirismul. Altfel, numarul barbatilor din toate celelalte meserii ar insemna sa fie egal cu numarul tiristilor.
Pai daca nu vrei nici sa iesi afara, nici sa vorbesti cu el la telefon... Lasa-l in pace. O prostie.
Sunt unii oameni care vor ramane mereu in sufletul nostru, oricat de mult ne-am chinui sa ii uitam.
Simt ca nu il voi uita niciodată. Nu am mai plâns pentru oameni. Nu stiu ce am, ce mi-o fi venit? Dar ma gandesc ce sa fac eu la 16 ani, fata cuminte, ca nici 16 nu am încă, să ies pe afara cu el? Păi el ma vrea în mașină, un sărut, o aia. Eu nu pot asa ceva. Nu imi sta în ființa
Pai daca nu poti sa ii oferi ce vrea el, lasa-l in pace, uita-l. Oricum, la 15 ani ai tai, eu îți recomand sa iti vezi de scoala, mai ales daca zici ca esti fata cuminte. O sa iti gasesti si tu un iubit pana la urma, e plina balta de peste.
Asa e, asa e. Ai dreptate. Dar ma macină mereu gândul asta. Singurătatea mă omoară. Am nevoie sa conversez. Îmi vad de școală, bineînțeles. Dar, de 3 luni de când nu mai vorbesc cu el, si cu el vorbeam multe si era deschis, nu am mai dat de altul ca el. Toți sunt niște analfabeți, cu interese. Nu spun că asta nu are interes. O avea...
L-am si văzut când trecea cu masina aseară pe drum.
Nu îl pot uita. De 6 luni.
Pai problema statea asa, el a vrut-o, ea a tot refuzat, si acum ce face, tot ea se supara ca ala nu o mai baga in seama?! I-am tot zis pe topicul celalalt dar simt ca am vb degeaba.
Nu te simti prost ca nu ai vorbit degeaba. Din contra! Doar cu ajutorul tau am trecut peste acele momente cumplit de grele care si acum ma aleargă. M-ai ajutat foarte mult si iti multumesc frumos! Te asigur ca nu a fost degeaba! Dar inimii, nu ii poti cere ceva, daca simte altceva. Poate doar pe moment, dar odata si odata, tot de unde ai plecat revi.
Nu e chiar obsesie. Dar nu stiu.
Aseară i-am văzut masina, eu eram pe drum.
Mi a zis daca ma suna si i-am zis ca alta data, după, nu a mai zis nimic. Daca nu mai zice nimic, nu ii mai zic nici eu.
Nu stiu de unde am avut curajul să îi dau mesaj. Niciodată nu am dat eu prima mesaj unui băiat. Nu stiu de unde atâta tupeu pe mine.
Pe 14 este ziua lui de naștere. O să îi zic si atunci,, la multi ani,,. Nu stiu daca sa ii zic pe Facebook sau prin mesaje. Poate prin mesaje am mai continua, deși nu cred.
Eu i-am dat aseară. Acum ar fi randul lui să îmi scrie ceva. Dar dacă nu o face, nu i nimic. Doar o să fiu eu dezamăgită si tot asa. Povești.
O să stăm atunci nevorbiti, până de ziua lui ii zic urarea simpla si dupa tot asa ne vedem de drum.
Am ajuns ca 2 străini, dar nu e ca și cum am fi fost ceva mai mult decât amici.
Ce cauta el pe aici prin satul meu?! Ori are pe alta. să fie fericit.
Cred ca numai daca l-as vedea cu alta, sau însurat. Atunci as putea să îl uit. Sau sper sa nu fiu eu amanta. ( peste vreo 10 ani)
Din moment ce te gandesti mereu acolo, din moment ce ai asta in cap, din moment ce ai deschis mai acum ceva timp mai multe intrebari pe aceiasi tema, nu e cam obsesie?!
Tu nu vezi ca in mare parte cam doar asta te preocupa?
Deci nu stiu cum ai trecut peste asta, ca atitudinea ta e cam aceiasi ca si acum o luna sau cand era.
Poate sa te preocupe, insa sa nu-ti faca asta mai rau, asa cum am mai zis.
Ti-am mai zis de n ori, nu faci nimic, timpul va rezolva treaba treptat.
Tocmai ca am inteles ca nu depinde de tine ce simti.
Si sa NU mai iei contact cu el, dar vezi? Tu asta nu vrei sa faci, de aia am zis ca nu prea ai inteles.
Aici e aici, tot cauti sa ai contact cu el, si asta iti alimenteaza problema, asa cum tot de n ori ti-am spus.
Si nu doar eu iti zic asta, precis si multi altii mai in varsta ti-ar zice.
O sa zici "pai simti ca nu pot sa rup legatura", e, atunci e problema.
Treci prin asta, nu avem ce face, te chinui asa pana cumva va trece de la sine.
Sa-ți păstrezi contul de TPU. Tot la fel, peste ani vei reciti ce ai scris și vei privi cu nostalgie in urma, la copilăria și tinerețile tale, la viata de atunci, la emoțiile specifice vârstei. Vei zice... eram doar o copila, sufeream degeaba și patetic, am întâlnit zeci de băieți de atunci și lui nici nu ii mai stiu numele.
Nu as vrea să fie așa. Interesul lui cu mine, poate fi chiar să ajungem în pat. Oricine intr o relatie are nevoie de sarutari si chestii. Asa ma gândeam acum 4 luni, ca îl voi uita, ca timpul vindeca tot, dar nu și rănile din suflet.
Cam exact asta i-am zis si eu de n ori, dar nu pare ca a inteles, nu mai zic ca nu mai are sens. A casunat pe ala de 4 luni incoace, nu stiu ce se intampla, si ala nici nu o vrea, e o panarama ala care se f cu care apuca, se baga in seama cu n gagici, si pe ea nu o baga in seama.