anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate cineva cu niciun prieten adevarat sa fie pe deplin fericit?

Răspuns Câştigător
| Leon a răspuns:

Prietenia are principii mai bune decat o relatie obisnuita. eu am prieteni putini dar buni, cunostinte o gramada.
Adica cei care te cauta doar cand au nevoie. Cum naiba sa stai fara prieteni, pe bune?
Degeaba ai iubit daca nu esti bun prieten cu el sau mai rau in familie...
Cred ca multi nu stiu sa aprecieze un prieten adevarat care e la bine si la rau, dar pretind chestii mai marete.
Pt mine cred ca e nu.

9 răspunsuri:
| Lov3You a răspuns:

Nu din pacate nu poate fi sad dar niciodata nu se stie ce iti rezerva viitorul :*

| Crucified a răspuns:

Eu zic că da.

| mariusgavril25 a răspuns:

Eu cred ca cel mai greu pe lumea asta este sa fii singur si ocolit de toata lumea, sau ne bagat in seama, nu este posibil sa fi fericit.

| Miruu12 a răspuns:

Cam greu. puppy dog eyes. E mult mai bine cand ai un prieten adevarat care ti-e alaturi si la bine si la greuwinking :*.

| fabiola a răspuns:

Cine poate masura fericirea? Depinde de fiecare ce dimensiuni ii dam. Unii sunt fericiti daca au cu cine o impartasi, altii gusta fericirea egoista! Totu-i relativ in lumea asta!

| Darkmagic a răspuns:

Fericirea adevarata, durabila, nu iti este data de oameni, fie ca iti sunt prieteni sau nu.
laughing Eu stiam ca Prietenia are un singur sens, termenii de "adevarat" sau "fals" imi par complet imbecili alaturati cuvantului. Ori iti E prieten...ori nu. big grin
Fericirea vine din interiorul tau, din felul in care privesti lumea, si daca vrei un sfat, fa astfel incat fericirea ta sa nu depinda de gesturile sau cuvintele unor oameni. Tot cu un gest sau un simplu cuvant, ti-o pot lua, pe cand pe cea data de linistea interioara nu ti-o ia nimeni...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar cum sa nu, pietenii te pot lasa fara ea, fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani am eu grija

| paulacarry a răspuns:

In ziua de azi nu exista prieteni adevarati si totusi nu plange toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce e fericirea? De ce ai tu asteptari ca prietenii sa te faca fericita? Te poti uita la un filmde comedie, iesi in oras. Nu ai nevoiebde cineva anume sa te faca fericita.