Prietenia are principii mai bune decat o relatie obisnuita. eu am prieteni putini dar buni, cunostinte o gramada.
Adica cei care te cauta doar cand au nevoie. Cum naiba sa stai fara prieteni, pe bune?
Degeaba ai iubit daca nu esti bun prieten cu el sau mai rau in familie...
Cred ca multi nu stiu sa aprecieze un prieten adevarat care e la bine si la rau, dar pretind chestii mai marete.
Pt mine cred ca e nu.
Eu cred ca cel mai greu pe lumea asta este sa fii singur si ocolit de toata lumea, sau ne bagat in seama, nu este posibil sa fi fericit.
Cam greu. . E mult mai bine cand ai un prieten adevarat care ti-e alaturi si la bine si la greu :*.
Cine poate masura fericirea? Depinde de fiecare ce dimensiuni ii dam. Unii sunt fericiti daca au cu cine o impartasi, altii gusta fericirea egoista! Totu-i relativ in lumea asta!
Fericirea adevarata, durabila, nu iti este data de oameni, fie ca iti sunt prieteni sau nu.
Eu stiam ca Prietenia are un singur sens, termenii de "adevarat" sau "fals" imi par complet imbecili alaturati cuvantului. Ori iti E prieten...ori nu.
Fericirea vine din interiorul tau, din felul in care privesti lumea, si daca vrei un sfat, fa astfel incat fericirea ta sa nu depinda de gesturile sau cuvintele unor oameni. Tot cu un gest sau un simplu cuvant, ti-o pot lua, pe cand pe cea data de linistea interioara nu ti-o ia nimeni...
In ziua de azi nu exista prieteni adevarati si totusi nu plange toata lumea.