Eu am avut o relatie la distanta...la inceput mi. a fost greu, credeam ca ne vom uita mult prea repede, avea "sprijinul prietenilor" care imi spuneau ca ochii care nu se vad se uita, ca isi va gasi alta fata etc... dar am avut incredere in el, vb zilnic la telefon, mesaje, vb pe mess si ne vedeam, er totul bine.incercam sa imi ocup timpul pentru a nu ma gandi ca este cu alta sau faze de genul asta. M. a ajutat foarte mult aceasta relatie la distanta, pentru ca mi-am dat seama ca il iubesc cu adevarat, cu toate ca inainte sa plece poate eram confuza. A stat 9 luni departe de mine pentru ca dupa aia am plecat eu la el...si suntem impreuna si in ziua de azi.Tot ce trebuie sa faceti e sa aveti incredere unul in celalalt si sa va iubiti mult...bine acum depinde si de cat timp vorbiti voi. el cand a plecat aveam 8 luni de relatie.Bafta multa si daca vrei sa vb despre aceasta tema(sau alta) lasa. mi id. ul tau.
Rezista daca este o relatie sincera, bazata pe incredere si fidelitate! Si mai e ceva... dragostea e ca focul ...trebuie intretinut sa nu se stinga!
Depinde de cel fel de oameni sunteti. Eu as folosi scrisorile trimise prin posta. (Mie mi s-a parut romantic cand actualul meu sot atunci cand am mers fiecare in alt oras, mi-a dat la despartire atatea scrisori cate zile urmam sa fim despartiti ca sa am una pentru fiecare zi).
Eu cred ca se poate.
Ochii care nu se vad se uita... din cand in cand tot trebuie sa il mai vezi si pe iubi ca ti se lungesc ochii dela atata asteptat.
am avut o relatie asa si a durat vreo 8 luni si ceva, a fost f frumos pentru ca tineam mult unul la celalalt, acum suntem amici
Relatiile la distanta sunt ingrozitoare. In fiecare zi esti nevoit sa privesti alte cupluri plimbandu-se de mana, sarutandu-se... si nu mai stii ce sa faci ca sa eviti astfel de imagini. Cel mai usor e sa nu te bagi intr-o astfel de situatie. Se poate intampla insa ca persoana pe care o iubesti sa plece la un moment dat pentru o perioada de timp. Sau poate pleci chiar tu si nu vrei sa dai cu piciorul dragostei vietii tale. Ce faci atunci pentru ca relatia sa supravietuiasca? Cum poti sa pastrezi dragostea unei persoane pe care n-o poti vedea si cu care nu te poti intalni?
Totul depinde de cat de mult iti doresti ca aceasta relatie sa mearga. Dragostea adevarata poate infrange orice distanta, daca vrei indeajuns.
aa
Sunt bune si nu sunt bune relatiile la distanta.
BUNE pentru ca:
-abia astepti ziua sa va vedeti.Creste dorul de celalalt. Ii simti lipsa cu adevarat.
-e un test pentru cei doi, daca se iubesc cu adevarat, vor rezista, daca nu, se va strica relatia...
-nu intervine plictiseala, ca atunci cand poate il vezi zilnic si uneori ti e asa de rau si ai nervi ca atata ii mai trebuie sa inceapa si el cu discursurile lui...
NU SUNT BUNE pentru ca:
-in loc sa creasca increderea in celalalt... ea dispare treptat.fiind departe de tine, nu ai siguranta ca iti este fidel; mai sunt cazuri in care vorbesc deschis unul cu celalalt si stabilesc anumite reguli...in caz ca unul dintre ei face vreo greseala, sa fie sincer si sa spuna.decat sa se afle mai tarziu si sa se termine rau.
-sunt momente cand te simti singura si ai nevoie de umarul lui...si el nu e langa tine.Degeaba vorbeste cu tine la telefon.si te asculta...Nu e langa tine, sa te ia in brate, cand ai nevoie!
-sunt ispite, atat pentru tine, cat si pentru el.Intervin persoane care ti baga /ii baga tot felul de idei in cap...si toate aceste detalii afecteaza relatia voastra.
Depinde de relatie, depinde cat de bine va cunoasteti, depinde ce planuri de lunga si/sau de scurta durata ati facut impreuna, depinde cat sunteti de puternici si de sinceri unul cu celalalt, depinde cat de mare e distanta si cat de dese sunt revederile, depinde de ce mijloace de comunicare dispuneti pe perioada despartirii!
Depinde de multe, nu?
Rezista relatia daca dupa cum a mai fost spus sa fie incredere si fidelitate si bineinteles dragoste.Cu timpul o sa-ti dai seama daca e vorba de iubire sau daca doar iti place de acea persoana.
Da, exista.eu am avut o relatie la distanta si vb zilnic la tgelefon si pe mess.ideea este sa vb cat mai des sa nu ii lasi timp sa si intoarca capul dupa altceva dar nici sa il sufoci si trebuie sa te vezi cu persoana respectiva macar 1 data la 3 saptamani, bafta
Sincera sa fiu cand ma gandesc ca intr-o satamanaprietenul meu pleaca si se mai intoarce in 3 luni... mie ff greu. dar sunt optimista ma gandesc ca se va intoarce l mine k nu ne vom raci unul de altu si o sa ne mearga l fel de bine ca acum. ca sa ai o relatie l distanta trebuie sa ai maire incredere in persoana iubita si sa fi optimista in rest totul se va rezolva
Am avut si eu o relatie la distanta. a durat 8 luni.cand am implinit 5 luni a venit la mine acasa, a stat 2 zile apoi nu l-am mai vazut...si dupa 3 luni relatia noastra s-a terminat. aveam incredere in el, dar asta nu conteaza.adevarul e ca el avea alta fata dinainte de a ma cunoaste pe mine, de care eu nu stiam. uneori nu e suficient sa ai incredere pentru ca sunt multi baieti care nu au niciun fel de scrupule si nu tin cont de increderea ta.eu cred ca o relatie la distanta nu poate sa reziste daca asa a inceput. daca esti cu cineva si apoi pleaca pentru o vreme, da, se poate. iubitul meu actual a plecat timp de 2 luni jumate anul trecut, iar anul asta am stat deja 5 luni fara el si mai am de stat inca o luna jumate.
in acest caz, dupa o perioada lunga petrecuta separat eu zic ca relatia are mari sanse sa se inchege si mai mult.depinde foarte mult si de partenerul tau.
Da eu zk ca exista fiindk si eu sunt in Austria si iubitul meu in Anglia, dar sunt de 1 an jumate impreuna si ne iubim enorm de mult si la vara ne vom casatori...deki kelor care au o rel la distanta va dau un sfat av incredere in pers iubita pentru ca increderea e toata baza...
Eu am avut o relatie la distanta si a rezistat 2 ani si 11 luni si in acest timp nici macar nu ne-am vazut, ne-am vazut o saptamana si dupa asta 2 ani si 11 luni nu ne-am vazut deloc. Poate rezista dar este foarte foarte dificil
Exista. Daca vb zilnic la tel si sa nu se simta nimic chiar daca exista o aventura, ca doar tot acasa te intorci