Da exista cazuri, unii chiar au ajuns sa aiba o relatie solida, de lunga durata. Dupa o perioada cand au discutat numai pe internet ajung sa si doreasca sa se intalneasca fata in fata si in unele cazuri descopera ca celalalt e ceea ce si a dorit. Odata cu trecerea timpului relatia devine din ce in ce mai serioasa.
Buna, din punctul meu de vedere orice relatie va evolua la fel indifernt de contextul in care s au cunoscut cei doi. Chiar daca s ai cunoscut pe internet, sau prin intermediul altcuiva etc, daca stiu ce e de tiut despre celalt va merge bine sau o vor lua pe drumuri diferite. Sper a te am ajutat.
In 90% din cazuri relatia nu funtioneaza, pentru ca, pe internet fiecare se descrie cu partile lui cele mai bune si frumoase, dar in realitate, poate fii o persoana rea, cu intentii neserioase sau chiar diabolice.
Nu am recomandat niciodata relatiile pe internet, pentru ca viata reala se traieste pe real, nu online.
"In 90% din cazuri relatia nu funtioneaza,"
Cum zice si cineva pe aici, procentul sa functioneze sau nu e acelasi ca in cazul uneia incepute in "real life".
Ideea e ca oricum relatia de pe net trebuie trecuta relativ repede in una reala, in sensul sa va intalniti, sa petreceti timp impreuna, etc. Altfel chiar daca ar "tine", nu prea are sens.
anonim_4396 întreabă: