Toti aveti dreptate, dar cei in astfel de situatii trebuie sa se lupte sa le fie mai bine, ceva mai mult decat ceilalti!
Depinde de sensibilitatea si de caracterul copilului.De multe ori din pacate copilul este cel mai afectat un urma unui divort si el trebuie tinut cat mai departe de aceasta actiune si tratat cu acceasi dragoste ca si pana atunci.
Depinde si de parinti. Daca copilul asista la certuri, etc., cred ca ar fi putin depresiv. Daca parinti stiu sa-i explice situatia si comunica mai mult cu el, nu cred ca ar avea un efect chiar atat de rau. Oricum, orice copil are nevoie de ambii parinti in copilarie!
http://www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=555 - sper sa te ajute :)
Da.in unele cazuri este posibil asa ceva.De fapt, in foarte multe. In clasa cu mine se afla un copil ai carui parinti s-au despartit. Ei bine, acest copil este total diferit de restul clasei.Sta singur in banca.nu vorbeste mai cu nimeni si se refugiaza in jocuri video violente.Are probleme grave de comportament. dar asta nu cred ca se datoreaza numai divortului parintilor lui.In fiecare caz depinde de parinti ca, copilul lor sa fie cat mai putin afectat de divort.
Buna. Uite, parintii mei au divortat cand aveam numai 2 ani. Practic, eu am crescut fara tata... Il vad de vreo doua ori pe an. Tatal meu s-a recasatorit si am o sora vitrega pe care o iubesc foarte mult. Da, depinde de caracterul fiecarui copil care se afla in situatia asta. Pe mine aceasta chestie ma ambitioneaza foarte-foarte mult. Imi doresc sa reusesc in viata, sa fiu un exemplu de tata pentru tatal meu si pentru toti cei care ma cunosc. Am doar 17 ani - poate de aceea ma ambtionez cand mi se intampla ceva rau si ma imbat cu apa rece. Asadar, e posibil ca un copil sa aiba probleme de caracter. Toate acestea depind de mediul in care creste dupa despartirea parintilor si de gandirea lui. Sper ca ti-am fost de folos
Depinde! Daca adolescentul si-a vazut parintii certandu-se si sa zicem ca pe tatal sau batand-o pe mama lui atunci adolescentul poate si-ar dori acest lucru si anume divortul dar daca adolescentului sa zicem ca poate ii e rusine ca parintii lui sa fie divortati sau poate el nu poate sa isi vada parintii despartiti atunci bineinteles ca ii va afecta comportamentul iar acel copil se poate inchide in el sau poate va intra intr-un anturaj prost.
Se va maturiza inainte de vreme. Va devenii mai puternic, si sensibil in celasi timp.
anonim_4396 întreabă: