Sau omul indragostit. ca tot ca si cum ar fi beat se comporta, plus ca vede totul roz, inimioare, fluturasi etc.
Iubirea nu e ceva rational, iubirea este ceva ce am mostenit de la stramosi nostri acum multe milioane de ani, dar ratiunea aparut doar acum cateva mii de ani
Fericirea e o stare de spirit cu durată finită.
Nu se poate să fii tot timpul fericit, de aia vezi (și) oameni triști în jurul tău.
Da exista oameni fericiți. Pe mine și familia mea ma ajuta foarte mult aplicarea principiilor biblice sa fim fericiti cu adevărat.
Fericirea nu există este ceva trecător care durează puțin. Oamenii o creează în mod artificial prin diferite pasiuni, stări, gusturi, ambiți, succese care se întâmplă să nu dureze prea mult deoarece apare câte o situație complicată.
Până și cei avuți sunt foarte triști indiferent de rang este o chestie cu care ne naștem.
Uneori ne ascundem tristețea sub un zâmbet nonșalant care denotă că totul este bine dar nu este.
Si eu am probleme, dar asta nu ma impiedica sa fiu fericita. Este alegerea fiecaruia pe ce se focuseaza. N-ai nevoie de mare lucru ca sa fii fericit, n-ai nevoie de lucruri materiale sau de persoane, ai nevoie doar de tine privind rational cu ce te-ar ajuta sa fii trist pentru ca ai probleme si sa te concentrezi doar pe ele. Nu zic sa le ignori, dar sa le cauti o rezolvare daca se poate sau sa te detasezi de ele daca nu tin de tine si nu le poti influenta in mai bine. Mie imi e suficient ca sa-mi permit sa fiu fericita si sa am o stare de bine. Pur si simplu stau si sunt fericita, asta consider eu fericirea adevarata - o stare care nu are nevoie de un motiv ca sa o justifice.
Nici eu nu am fost o persoană fericită. Și nu vorbesc de perioade, momente. Vorbesc de ani pierduţi undeva în trecut, dar au trecut și am realizat unele lucruri.
Fericirea există și vine din interior. Tu cum vrei să fii fericit dacă atragi doar evenimente negative în viaţa ta? Și da, tu le atragi. Pring gândire, prin sentimente, prin energii negative. Încearcă să te trezești dimineaţa cu un gând de recunoștinţă, vezi mereu partea frumoasă. Dumnezeu nu ne-a dat viaţa pe Pământ cu un destin. Destinul și-l creează fiecare.
Ia o foaie și scrie ce te face pe tine să te simţi bine, ce te bucură și care-i scopul tău. Crede-mă, ești un om minunat și poţi trece peste orice limită, doar ai încredere în tine și în forţa ta interioară. Poţi face orice, găsește fericire în lucrurile ce te pasionează.
Ieși mult, distrează-te, petrece timp cu cei ce te iubesc. Imposibil să nu aduni momente frumoase în viaţa ta și nu uita că,, devii ceea ce gândești''.
Pai eu sunt fericita in unele momente de sar in sus, iar in alt momente plâng de nu ma mai opresc.
Dar oameni care sa fie fericiti cum zici tu nu prea exista.
mateia320 întreabă: