Ori este bipolara ori si-a gasit pe altcineva. Cel mai bine este sa o ignori total de acum incolo sa vezi cum evolueaza treaba. Daca nu iti mai da nici un semn, inseamna ca asta a fost tot si trebuie sa iti gasesti alta iubire. Cu ce faci tu acum iti faci rau singur.
Frate,e complicat rau de tot,as vrea sa te ajut da nu pot,din cate vad au fost multe certuri,dar spre final a-ti inceput sa va intelegeti,dupa cum a zis si ea,si,probabil cu prietenul vorbeste ca sa isi tina mintea ocupata cu ceva ( asa faceam si eu cand ma certam cu cineva,vorbeam cu cine nimeream,sa uit ca doare,dar fara sa vreau ceva de la cele cu care vorbeam,si fara sa le dau impresia ca vreau),chiar mi se pare ciudat rau,nu mi dau seama ce poate fi. Uite,nu vreau sa vorbesc chestii pe care nu le stiu,dar e posibil sa aiba o problema de sanatate,si sa te iubeasca prea mult,si sa nu poata sa iti ofere ce ai vrea tu ( de exemplu,sa nu poata sa faca copii),mda stiu,poate aberez,dar am dat un exemplu mai ciudat asa,da-i si tu un mesaj de genul ca o accepti indiferent de ce probleme ar avea,si ca o vrei exact asa cum este,nu stiu,nu imi vin in minte alte motive. Eu mi-am dat cu parerea,tu faci cum crezi amice, tu hotarasti, ca asa e in viata, cand iei o decizie, trebuie sa iti asumi responsabilitatea 100%,fara sa arati cu degetul ca "el mi a zis ", "el m-a pus sa fac asta",etc. Sper ca,daca ii zici ce am zis eu acolo,poate se schimba ceva,daca faci asta, si e asa, m-as bucura, dar e posibil sa si gresesc, nu stiu.Bafta acolo, ai grija de tine
Pai ori e proasta ori nehotarata ori te insala.Te insala, vorbeste cu ala, s-a despartit de tine ca, probabil s-au sarutat sau el i-a spus ca o iubeste.Las-o in pace, nu te iubeste! Daca v-ati certat inseamna ca si-a batut joc de tine.Sunt fata si stiu ce spun.S-a saturat de tine si iubirea ei a fost falsa.Treci peste! N-o sa poti s-o iubesti pana la 40 de ani! Scuze de adevar! Doare, e greu, esti singur, dar trece! Si daca o sa fi cu ea din nou o sa va certati mereu si o sa le zica prietenelor ei tot ce faci.La revedere si bafta!
Poate e cu altu'... Las-o frate... Știu că ții la ea dar nu se merită... Îmi pare rău de tine
Eu cred ca pe ea a deranjat-o mult faptul ca voi va tot certati si poate i-a zis acelui amic ce sa intampla intre voi. Amic poate a inceput sa o consoleza. Poate a reusit sa faca ceva sa ii distraga atentia de la tine ca sa nu mai sufere. Ea probabil se simtea bine cu el si o facea fericita compania lui. Lucrurile astea se mai intampla. Daca v-ati privit in ochi si ti-a zis ca nu te mai iubeste si sa o lasi in pace, inseamna ca chiar nu te mai place, dar daca nu poate ea te place dar considera ca e mai bine si va distantati. Ca sa nu mai suferiti.