anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate sa ma placa o fata daca a zis ca nu simte nimic pentru mine Precizez ca pana sa imi spuna asta a dat semne ca ma place din februarie pana la jumatatea lui martie Si mai este ceva Din 15 martie fix de ziua mea nu am mai vorbit cu fata pana pe data de 15 august moment in care un coleg mi-a dat numarul ei de telefon am vorbit cu ea mi-am cerut scuze si am intrebat-o daca vom mai vorbi si ea a zis mai vedem.
Apoi i-am spus ca o iubesc chiar daca nu e cu mine si a zis ca este cu Cineva dar eu nu o vad ducanduse in locul stiuut de ea pentru intalniri Mai este ceva dupa ce am inceput scoala l-a certat pe acel coleg, asa a zis el Azi ma gandeam la acele vremuri frumoase dar si la vorbele pe care le- am auzit de la un coleg si anume ca de ce mi-a dat numarul Si cu parere de rau m-am gandit la urmatorul lucru Sa imi cer scuze inca o data si sa o anunt ca sterg numarul ei ca sa nu o mai deranjez oricum de pe 15 august nu am mai vb decat o data Ce ziceti scuzati ca am scrismultMai e ceva daca se uita fix la mine pentru scurt timp ai daca o surprind isi schimba privirea ar purea onca sa ma placa iar la faza cu iubitul credeti ca a zsi asa ca sa o mai las sa se gamdea

4 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Esti in friend zone.
Daca nu esti destul de barbat prin atitudine,macar fi si accepta asta.
Ai o atitudine total eronata.
Nu iti ceri scuze fata de o femeie pentru niste chesti atat de puerile,asta denota slabiciune si nesiguranta, nu educatie cum ti-ar zice altii.
Cand e cazu, da.
Nici nu te rogi de o femeie, daca vrea bine, daca nu pa.
Ar fi bine sa constientizezi pe viitor ca daca o tipa e interesata de tine nu va putea masca asta.
Poate sa fi tu prea "bleg" si sa nu observi.

| RAY a răspuns:

Esti in zona prieteniei man,numai fi asa disperat de ea,asta e nu te place, numai vorbi cu ea deloc, data viitoare numai fi asa disperat, o fata daca nu te place din prima te baga in zona prieteniei de acolo nu vei deveni iubit, vezi de scoala nu de fete, cu o fata nu se face primavara

| Crackman a răspuns:

Pare a fi genul de fetita de ii place sa aiba un admirator si sa il tina in freindzonewinking asta este.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Normal ca si-a luat privirea, crezi ca vrea sa faceti un concurs de holbat? Citesti prea mult in lucruri fara sens.
Ti-a zis ca nu te place, inseamna ca asa e, treci peste.