| mihail2003 a întrebat:

Pot avea relatie serioasa la 18 ani?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai cu cine doar daca esti decis sa accepti minciuna si curvasaria tipei care va fi cu tine

| DenisIonut01 a răspuns:

Poti avea o relatie serioasa si la 16 ani cum zice colega, ca exemplu bun iti pot da pe Cristina Ciobanasu si Vlad gherman. Daca exista iubire si respect din partea amandurora se poate avea o relatie serioasa

| Catrice a răspuns:

Poți avea și la 16.
Dacă exista iubire, înțelegere și respect, de ce nu? Vârsta nu contează.

| SilentRain a răspuns:

Nu prea cred dar sunt șanse de 30% să ai o relație serioasă la 18 ani

| Plato a răspuns:

Poti avea o relatie la 18 ani. Daca e serioasa sau nu, depinde de o serie de factori.

| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde de circumstante.

| Felissa13Eden a răspuns:

Am fost impreuna cu un baiat un an jumatate, asta fiind pe cand aveam 17 ani, si ne logodiseram.Cu toate ca nu am ramas impreuna, a fost o relatie foarte serioasa si cea mai frumoasa perioada din viata mea.
Conteaza mult persoana de care te atasezi si mediul in care sunteti, distanta si alti factori.
Ramai sincer cu tine si cu ea si sigur o sa gasesti pe cineva care sa merite efortul.

| Stropdeploaie a răspuns:

Cum anume inseamna pentru tine serioasa. sau neserioasa? Asta depinde doar de tine! Nu te cunoastem! Sa stim daca esti serios sau nu!

| BotezanDaniel a răspuns:

Salut! happy Intrebarea e ralativa si raspunsul la fel. big grin Eu unul cred ca depinde de atitudinea fiecaruia. happy Funda?

| Lucian2473 a răspuns:

Da, poti avea dar sa nu te bizui ca va dainui cine stie cat.
Relatia serioasa este una in care cei doi se iubesc si nu e nimic la misto. Dar. varsta este una prea frageda pentru a rezista mult in timp.

| Gavriella a răspuns:

Poti avea ce vrei tu..nimic nu ai de pierdut la varsta asta! Bafta

Întrebări similare