anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot fi insarcinata in conditiile in care am menstruatie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu am fost insarcinata si am avut doua luni menstruatie peste sarcina si nu am stiut ca se poate aveam 24 ani si casatorita de jumatate de an. acum am o fetita de toata mandretea (am aflat in luna a patra)

9 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

DIN CATE STIU E U LA CELE MAI MULTE FEMEI CARE RAMAN GARVIDE NU, MAI POT AVEA CICLU DAR MAI SUNT SI EXCEPTII.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

De regula nu... dar depinde de corpul fiecaruia...

| yami a răspuns:

Sigur ca da, dar nu sub aceeasi forma...vine in cantitate mai redusa si cu alt aspect...cam pana in luna a patra se poate, pana ce fatul e viabil

doiny
| doiny a răspuns:

Da poti fi. matusa mea a avut menstruatie pana la 8 luni. ea nu a stiut ca e insarcinata, iar burta nu era asa de mare incat sa se gandeasca la sarcina ( avand in vedere ca avea 35 ani credea ca s-a ingrasat). a fost la medic pentru ca nu se simtea bine si i-a zis ca e insarcinata dar ca are niste probleme si copilul ar putea fi in pericol. sa faca avort era prea tarziu. dupa o saptamana a nascut o fetita care acum e sanatoasa si frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, la al doilea copil, mama mea a avut pana in luna a patra.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate, sau depinde de caz, din fericire, da poti fi gravida.Mergi sa faci un consult, o analiza de sange sau un test de sarcina, cu toate ca daca e ff mica sarcina se poate sa nu iasa rezultatul pozitiv asa de repede.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama mea a avut pana la 4 luni la a doua nastere;
Credea ca are greturi din cauza unei posbile apendicite, ii era frica de operatie si s-a bucurat cand a aflat ca e "doar insarcinata"; avea 33 de ani cand a nascut fara probleme si foarte usor...
Cel mai bine ar fi sa faci un consult ginecologic, ca sa stii cum stai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Poate sa vina chiar 2-3 luni peste sarcina. Fa-ti un test sau cel mai bine du-te la medic urgent.

| hamsterita29 a răspuns:

Da, dar nu o samai dureze foarte mult

Întrebări similare