Da, probabil. Vrei durere de cap și nu știi cum să o capeți? Oricum e trist ca un copil să crească doar cu tatăl.
Trebuie să mergi sa te interesezi.Probabil poti,dar trebui să indeplinesti si alte criterii.
Locuinta personală sau stabilă, un venit bunicel, cine are grija de copil (daca tu muncești cine sta cu el fiind singur), conditii ok de trai, tu sănătos mai ales psihic etc.
Desigur, însă, procesul e stufos și de lunga durata. Începe cat mai rapid dacă ești sigur de asta pentru a grăbi puțin lucrurile. E un gest de aur, felicitări!
Desigur ca poți, și este f frumos din partea ta. Nu este nici o durere de cap sa adopți un copil. Dacă ai iubire de oferit și ai posibilitatea sa oferi un viitor unui suflet, atunci eu sunt pentru. Doar cei care știu sa ofere necondiționat sunt capabili de asemenea fapte, pana la urma pentru asta ne naștem, sa fim utili și sa ajutam. Bravo!
? Ai dat o întrebare, la care ți-am răspuns. De unde pana unde ataci in halul asta fără sa știi nimic despre persoana. Nu este tocmai ok, in fine. Sănătate iți doresc!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: