| Sara2 a întrebat:

Pot părăsi casa înainte de a divorța? Ceea ce am construit împreuna și e pe numele la amandoi se pierde dreptul daca părăsesc casa inainte de a fi legal divorțata?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se pierde nici un drept, doar s-ar putea sa fii invinuita ca ai parasit domiciliul conjugal, mai ales daca n-ai un motiv serios, cum ar fi violenta fizica sau psihica.

| gabicoo a răspuns:

Poți. Dar faptul că tu ai părăsit domiciliul poate cântări mult la tribunal in favoarea soțului.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca pleci, isi aduce amanta si nu mai ai unde sa te intorci.
Asa ca rabda, strange din dinti si divortati cat mai repede!

| Sara2 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Noi stăm în Spania, și el mi-a cerut să plec, e apartamentul lui, cumparat înainte de căsătorie, n-am nici un drept

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sara2):

Care varianta e cea corecta?
Cea din intrebare: " Ceea ce am construit împreuna și e pe numele la amandoi"
sau cea din comentariu: "e apartamentul lui, cumparat înainte de căsătorie, n-am nici un drept"
?
Sunt lucruri diferite. Consulta un avocat care cuoaste legile din Spania, te va lamuri exact ce si cum.

| Konstantinos99 a răspuns:

Nici vorba poti pleca. Nasoala situatie cu divorturile astea fiti si voi mai rabdatori

| Sara2 explică (pentru Konstantinos99):

Noi stăm în Spania, și el mi-a cerut să plec, e apartamentul lui, cumparat înainte de căsătorie, n-am nici un drept...

| DenDenX a răspuns:

Cu siguranță poți pleca, ai grija pe viitor ce faci..sa nu mai ajungeți la alt divorț. daca te gândești să te recăsătorești.

Îți urez multa sănătate